Shabby Chic matsalsdesigner

Shabby Chic matsalsdesigner

Gillar du att återvinna din gamla dekor? Varför inte försöka ordna om din matsal med saker du redan har? På så sätt kan du spara pengar samtidigt som du håller kvaliteten på designen som du alltid har varit stolt över. Här är några exempel:

En av de mest framträdande funktionerna i en shabby-chic design är hela planens färgstarka natur. Titta bara på den här matsalen för att se vad jag menar.

Att använda antika möbler i matsalen kan definitivt matcha den rustika atmosfär du önskar. Kolla in bilden nedan för inspiration.

Den antika ladan i bakgrunden ger ett djärvt visuellt uttalande

Om du har en gammal väggdekor som du höll för länge, varför inte försöka ta ut den och visa den i din matsal? Detta kommer definitivt att göra skillnad mellan din gamla och en ny matsalsdesign.

Jätte väggklocka och hörnbås ger denna matsal personlighet "bredd =" 750 "höjd =" 1125 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads / 2016/01 / Jätte-väggklocka-och-hörn-hutch -add-personlighet-till-denna-matsal.jpg 750w, http: // decozilla .com / wp-content / uppladdningar / 2016/01 / Jätte väggklocka och hörnbås ger denna matsal personlighet 200x300.jpg 200w, http: // decozilla.com/wp-content/uploads/2016/01/Giant-wall -klocka-och-hörn-stall-lägg till-personlighet-till-denna-matsal-683x1024.jpg 683w "storlekar =" (maximal bredd: 750px) 100vw, 750px "> </span> </span> </p>
<p> Detta regnbågsfärgade skåp kommer definitivt att visa din konstnärliga sida när det gäller det inre av din matsal.  Med det här köket och matsalen kommer du definitivt att ha en fantastisk tid att träna dina konstnärliga muskler. </p>
<p> <span class =Måla din köksbod på ett roligt och smart sätt

Här är en mångsidig matsalsdesign som du definitivt kommer att njuta av om du gillar den shabby-chic stilen. Du bör prova det så snart som möjligt.

En helt vit, rustik matsalsdesign som denna kan definitivt ge dig vad du vill när det gäller design och funktion. Enkelhet och skönhet som bäst.

Smart-dekor-beslut-kan-förvandla-mat-rummet-till-en-shabby-chic-port-även-till-samtida-hus

Häng speglar på väggarna för att skapa en illusion av utrymme för din lilla matsal. Se till att du använder antika speglar för att ytterligare förbättra designens sjaskiga chic kvalitet.

Floral-tapet-från-Ralph-Lauren-ger-ton-för-en-snygg-shabby-chic-matplats

På tal om speglar, här är andra speglar som du kan använda för att dekorera dina väggar i framtiden. Det spelar ingen roll vilken storlek på spegeln du vill använda. Det är viktigt att du hittar en väggdekoration som passar din personlighet

Kärleksfull användning av speglar för att dekorera den lilla matsalen

Om du vill kan du ha en stor spegel framför matbordet. Det kommer att vara ett bra fokus för din matsal på lång sikt. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig inom en snar framtid.

Monokromatiskt utseende fungerar bra i den shabby-chic matsalen

Som ett sista alternativ måste du i framtiden också välja rätt bord och stolar för din lumpiga chic matsal. Det som är bra med en shabby-chic stil för arenan är att du har frihet att välja färgschema och övergripande design för matsalen. Med denna speciella matsalsdesign kommer du aldrig att gå fel.

Shabby-chic-parat med-cool-eklektisk-briljans-i matsalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*