Shabby Chic designidéer för vitkalkade skåp

Shabby Chic designidéer för vitkalkade skåp

Om du vill ha en shabby chic inredning i huset är det nyckeln att använda vitkalkad färg. Det ger dina möbler en antik känsla som definitivt ökar skönheten i möblerna. Det ger dig också en mer tidlös möbel som håller länge och verkar ha mycket historia bakom sig i många år.

Här är några av de vitkalkade skåpen som definitivt borde inspireras om du vill förbättra hela ditt hem.

Den första är den här korta men rymliga garderoben där du kan förvara många av dina små föremål i ett hörn av ett rum. Du kommer aldrig behöva hitta någon annan plats att förvara den om du har den här garderoben i ditt sovrum i hela vardagsrummet.

18: e

Källa: Rowhouse boet

Den andra är den här stora garderoben, där dina kläder och andra föremål definitivt kan lagras effektivt. Du bör aldrig missa möjligheten att använda denna speciella garderob till ditt eget sovrum i framtiden.

19: e

Källa: Home Talk

Detta speciella skåp gör det inte bara lättare för dig att lagra föremål utan ger dig också det efterlängtade utrymmet i ett mindre rum i huset.20: e

Källa: sasinteriors

Denna geniala skåpdesign fungerar inte bara som ett förvaringsområde utan också som en praktisk spegel i full längd. Det är definitivt värt det att få det och prova det själv. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig.

21: a

Källa: janis-allthingsvackert

Med dessa specialskåp får du ett rustikt kök på nolltid. Om du letar efter ett tidlöst, rustikt kök är det här den bästa designen för köksskåp du borde få som din egen. Det ger dig inte bara den enkla men mysiga känslan, det ger dig också möjlighet att spara pengar genom att eventuellt köpa begagnade skåp.

22

Källa: Connies-stift

Den sista på listan är definitivt något du borde ha antingen i ditt sovrum eller i ditt eget kök. Det kommer säkert att ge dig något annat att titta på varje dag för resten av ditt liv om du väljer att ha den speciella biten av lumpiga eleganta möbler i någon del av ditt hem. Om jag var du skulle jag definitivt få denna vitkalkade garderob förr snarare än senare. Det kommer säkert att vara en bra investering från din sida.

23

Källa: hgtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*