Sätt för mindre lägenheter att se större ut

Sätt för mindre lägenheter att se större ut

Om du har en liten lägenhet och har problem med att få den att se större ut än den faktiskt är, är det här artikeln för dig. Vi ger dig några tips om hur du kan uppnå en illusion av storlek för ett litet hus inom en snar framtid. Det är bäst att läsa vidare för att ta reda på mer.

Användningen av ljusa och neutrala färger kan definitivt ge lägenheten en illusion av storlek. Detta beror på att det uppmärksammar alla som kommer in i din lägenhet och ger dem något annat att fokusera på.

ljusa naturliga färger

Källa: ferodoor

Det är också bäst att använda naturligt ljus när det gäller att belysa ett litet utrymme i huset. Detta utökar det visuella spektrumet för alla människor som använder utrymmet.

solsken-hela vägen

Källa: newwayhomedesign

Se till att du använder en stor möbel för att fylla rummet. Att använda minst en stor möbel som ett uttalande är ett bra sätt att främja illusionen av storlek eftersom det frigör kvarvarande utrymme för mindre möbler.

Att använda inbyggda hyllor kan också spara mer utrymme för en liten lägenhet. Du bör definitivt prova det så snart som möjligt.

inbyggda hyllor

Källa: Fortikur

Du bör också maximera användningen av alla möbler i huset. Om du har en liten lägenhet kan multifunktionella möbler definitivt ge dig vad du vill när det gäller platsbesparande idéer som du kan använda för att maximera utrymmet du har i lägenheten.

Multifunktionella möbler

Källa: carpinteriaymuebles

Du kan också placera ditt arbetsbord på väggen för att skapa mer utrymme för ett litet hemmakontor. Detta ger också en illusion av rymd för hela lägenheten.

väggmonterat skrivbord

Källa: Gessato

Om du ställer in ett litet sovrum kan det hjälpa dig att storleka sängen innan du köper. På detta sätt hittar du omedelbart sängen som motsvarar rummets storlek utan att göra det svårt för dig på lång sikt.

gripa-sängen

Källa: Soppor

Enkelhet är nyckeln när man designar en liten lägenhet. Om du behåller ett mycket minimalt designtema när det gäller inredning och färgschema skapas en illusion av storlek för en liten lägenhet. Du bör prova det så snart som möjligt.

håll det enkelt

Källa: carbuttirealestate

Placera många speglar runt huset för att utöka det visuella spektrumet för alla som kommer in i rummet. Ljuset som reflekteras av spegeln kan få rummet att se större ut än det egentligen är.

ilusion-by-mirror

Källa: Westelm

Användning av randmönster i design kan definitivt ge dig vad du vill när det gäller visuella storleksillusioner. Om det gäller kläder kan det definitivt också gälla lägenheter.

ilusion-by-strips

Källa: Familjeläkare

Det här är bara några av de många designtips du kan få när det gäller att främja illusionen av storlek för ditt hem. Du bör definitivt ge dem en chans, eftersom det hjälper dig att förbättra skönheten i ditt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*