Sätt att uppdatera din gamla byrå

Sätt att uppdatera din gamla byrå

Det finns många sätt att byta byrå beroende på humör. Den här artikeln fokuserar på att ge dig några tips och mycket mer. Allt du behöver göra är att läsa om det och förhoppningsvis kommer du att kunna lära dig om de olika sätten att krydda dina byråer förr snarare än senare.

Först och främst kan du helt enkelt måla över din gamla byrå. Att ändra färg kommer definitivt att göra stor skillnad för alla möbler.

målad byrå

Källa: Queenofchairs

Om du vill ha en komplicerad design för din byrå, varför inte prova stenciler? På detta sätt kan du experimentera med olika designmönster så ofta du vill.

Stencilmålad byrå

Källa: Salvagesavvy

Ett annat sätt att krydda dina lådor är att ändra hela det inkluderade elementet i möblerna. Du kan använda antingen korgar eller resväskor istället för lådor.

Lådlådor byrå

Källa: onmycreativeside

Precis som dina golv kan du skapa ett fokus för dina lådor. Du kan göra detta genom att välja en del av byrån och spela mer än de andra. Detta ger din byrå en mycket mer unik design.

Byrå utan lådor

Källa: redouxinteriors

Du kan förvandla din byrå till en bank. På så sätt kan du använda den på två sätt, du kan koppla av och också använda den för lagring.

kontaktpunkt byrå

Källa: DIY-nätverk

Om du inte har någon färg eller stencil kan du täcka din låda med tapeter och skapa något nytt från den.

Byrå till bänk

Källa: Äventyren

Skapa ombre mönster. För de första lådorna använder du en ljusare nyans av samma färg och mörknar den när du går upp eller ner i byrån.

Bakgrund byrå

Källa: Huvudmor

Du kan också märka dina lådor. Detta ger dina lådor en unik och unik kvalitet som definitivt kommer att hålla mycket länge. Familjemedlemmar kommer också att uppskatta lådans personliga effekt.

Märkta byrå

Källa: DIY-nätverk

Du kan till och med förvandla byrån till en helt ny möbel. Du kommer definitivt att njuta av det mer om du gör det på det sättet. Inte bara för att du kan träna dina kreativa juicer. I detta speciella fall kan du också skydda miljön genom att återvinna gamla möbler eller byråer.

Byrå till köksön

Källa: Foododdity

Så vad väntar du på? Du bör definitivt prova dessa ultimata byrådesigner. Du kommer inte ångra det. Allt du behöver är lite kreativitet och tålamod, och du kommer säkert att kunna besöka platser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*