Sätt att organisera din familjs elektronik

De flesta familjer har ett stort utbud av elektronik, allt från mobiltelefoner, datorer, bärbara datorer, DVD-spelare och surfplattor etc. Det kan vara så svårt att organisera dem alla att du kan kämpa för att räkna ut dem då och då. Vi har sammanfattat några kreativa sätt som du kan spara mycket energi om du slutar leta efter dem och har en bra förvaltning för dem.

Kreativa sätt att organisera din familjs elektronik!

DIY Cope Cord Wrap.  Strängar kan alltid vara en dålig sak och ha en dålig inverkan på skönheten i din heminredning.  Klä upp den i en del dekor med det här fantastiska DIY-kabelomslaget för att göra dina kablar till en elegant dekor.

Väggmonterad sängstation.  Håll alla dina enheter och små elektroniska enheter redo med den här söta lagringsidén genom att fästa en väggmonterad sängstation.

Väggmonterad sängstation. Håll alla dina prylar och små elektroniska prylar redo med den här söta lagringsidén genom att fästa en väggmonterad sängstation

WLAN-routerhölje.  Klipp ut sidorna och böj ryggen för att förbättra passformen.  Placera bokomslaget över routern.  Ta den här lysande idén att förvandla din fula WiFi-router till en praktisk och elegant stil.

Dekorativ nätsladd.  Skapa den här vackra kabelarrangören genom att klippa av tejpbitar och linda vattentät tejp runt kabeln för att göra den fantastiska utsikten komplett.

Vinbox laddningsstation.  Använd en favoritbehållare, som en vinlåda, för att skapa en lagringsenhet där alla dina enheter är ordnade och undangömda i ett snyggt rum.

25 kreativa sätt att organisera din familjs elektronik - Hati
25 kreativa sätt att organisera din familjs elektronik - Hati
25 kreativa sätt att organisera din familjs elektronik - Hati
25 kreativa sätt att organisera din familjs elektronik - Hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*