Sätt att arbeta med exponerad tegelsten

Sätt att arbeta med exponerad tegelsten

Att arbeta med tegel kan vara mycket fördelaktigt för ditt hushåll. Det kommer säkert att ge dig en känsla av mysighet som du inte hittar på något annat hotell. Det ger dig också en rustik miljö som din familj definitivt kommer att njuta av. Om du vill lära dig mer om att arbeta med exponerad tegelsten för din fastighet kan du skriva rätt artikel. Här är några utrymmen som kan inspirera dig att arbeta i ditt eget hem i framtiden.

Först och främst måste du överväga stilen. Bara för att du strävar efter ett enkelt liv betyder inte nödvändigtvis att du ska avstå från att pryda ditt eget hem. Dessa målade vita tegelväggar skiljer sig definitivt från normen.

19 exponerad tegelblå

Källa: Remodelista

För det andra måste du se till att dina tegelväggar fungerar bra med de olika accenterna du kanske vill sätta i en viss rot i ditt hem. Precis som i det här fallet bör du göra hela rummet tråkigt.

Vägg med 20 accenter

Källa: Stadshem

Ett annat sätt för dig att använda oplastade tegelstenar är att behålla husets historia. Om du redan har fått huset med intakta tegelstrukturer är allt du behöver göra att underhålla det och allt annat passar ihop.

21 filt

Källa: Lantliv

Du kan blanda den moderna möbeluppsättningen du har med en vägg genom att göra det för att lägga accent på alla möbler. Detta kommer säkert att spricka och så småningom sticker ut.

22 samtida

Källa: New York Cottages Gardens

Du kan använda tegelbågar som skiljeväggar från rum till rum samtidigt som du behåller husets konstnärliga värde. Bilden nedan visar hur du gör det.

23 tegelbåge

Källa: Freshome

Att lägga hyllor och former till tegelväggarna gör det definitivt unikt bland andra liknande mönster.

24 kronformning

Källa: opaldesigngroup

Om du placerar en vit trappa bredvid väggen sticker den ut jämfört med andra delar av huset. Annars ser det definitivt ut som en annan tråkig trappa.

25 vita trappor

Källa: www.alvhemmakleri

Om du vill resa till ett franskt land med ditt vardagsrum eller en annan del av ditt hus räcker det att använda valv och väggar av opussade tegelstenar.

26 tegelbåge

Källa: athomearkansas.com

Om du tycker att enstaka valv är en stor skiljelinje mellan köket och vardagsrummet, hur är det med dubbla valv?

27 dubbla ark

Källa: Skön

Du kan ställa in vissa kontraster med ett tegelrum genom att lägga till lite grönska och blommor. Det kommer definitivt att göra alla rum till en fest för ögonen. Du borde prova det nu.

28 mjukt tyg

Källa: Skön

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*