Sätt att använda badrumshörnor

Sätt att använda badrumshörnor

Har du ett extra badrumshörn som du helt enkelt inte kan använda? Då är detta rätt artikel du borde läsa. Vi ger dig några tips om hur du kan använda det extra utrymmet i ditt badrum utan att överbelasta ditt personliga utrymme i framtiden. Förhoppningsvis kan du få några idéer om hur du använder den i ditt hembadrum inom en snar framtid.

Först och främst kan du använda det extra hörnet i ditt badrum som en plats för din dusch. Eftersom duschen inte tar mycket plats är det här det bästa alternativet för dina hörn.

Traditionellt badrum-med-en-stänk-blå-och-hörn-duschkabin

För det andra, försök att sätta ett badkar i hörnet av ditt badrum om du inte känner för att ta en dusch. Detta ger dig mer rörelsefrihet om du redan känner dig klaustrofobisk i badrummet.

Medicinskåp i hörnet av det traditionella badrummet

Som ett tredje tips kan du också använda dina hörn i badrummet för att ställa in en fåfänga. Du kan använda hörnen på ditt badrum för att reparera dig själv direkt efter badet. Du kan också ta dig tid att titta i spegeln och tänka på vad du ska göra nästa dag.

Om du vill skapa extra förvaringsutrymme i ditt badrum kan du installera ytterligare hyllor i de tomma hörnen för att öka lagringsutrymmet i ditt hem. Det kommer definitivt att vara en av de mest funktionella idéerna du kan ha för dina badrumshörnor i framtiden.

På tal om förvaring: du kan också använda hörnen för att installera några skåp om du inte vill ha ytterligare hyllor i badrummet. Det är helt upp till dig vilken du väljer. Det är viktigt att du effektivt kan maximera alla hörn på ditt badrum.

Du kan också placera en ergonomisk bänk i hörnet av ditt badrum. Detta gör det lättare för dig att röra dig säkert i badrummet när du badar. Detta är också till hjälp för personer med funktionsnedsättning som kan använda ditt badrum i framtiden.

Om du vill njuta av naturen men ändå vill bevara ditt badrums integritet är det mycket viktigt att du installerar några fönster i hörnen av badrummet.

Hisnande hörnfönster-ger-det-magiska-av-landskapet-inuti-badrummet

Inbyggt badkar och hörnfönster fokuserar på utsikten utanför

Vad sägs om att kombinera eld och vatten på ett ställe genom att installera en öppen spis i badrummet? Detta är definitivt ett utmärkt sätt för dig att dra nytta av några av hörnen på ditt badrum utan att äventyra platsens estetiska värde.

Kompakt, modernt badrum med öppen spis använder varje tum utrymme "bredd =" 775 "höjd =" 1066 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads / 2015/08 / Kompakt-samtida-badrum-med-öppen spis-använder-varje-tum-utrymme.jpg 775w, http: // decozilla .com / wp-content / uppladdningar / 2015/08 / Kompakt, modernt badrum med öppen spis använder varje tum utrymme 218x300.jpg 218w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/08/Compact-contemporary -Badrum-med-öppen spis-använder-varje tum-utrymme-744x1024.jpg 744w "Storlekar =" (maximal bredd: 775px) 100vw, 775px "> </span> </span> </p>
<p> Slutligen kan du också lägga lite grönska i hörnen på ditt badrum.  Det är definitivt ett av de bästa sätten för dig att säkert fylla dina badrumshörnor effektivt. </p>
<p> <! - Quick Adsense WordPress Plugin: http://quickadsense.com/ -> </p>
<p> < p> <span class =Det finns ingen brist på grönt i detta moderna badrum med en tropisk kant.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*