Samtida rustika köksidéer

Samtida rustika köksidéer

Detta moderna rustika kök erbjuder en inbjudande och inbjudande känsla på grund av dess speciella touch och vintage detaljer. För att maximera utrymmet kan du flytta alla huvudkomponenterna och ordna om utrymmet. Du kan också lägga till en extra lång matplats i ett område.

Unika ljuskronor ger denna rustika kök värme

rustikt kök 2

Kombinerar samtida och traditionell mat

rustikt kök 3

För att skapa ett rustikt kök kan du lägga till några sjunkna skåp med fräscha, rena om du håller rummet ljust, tillsammans med vita bänkskivor från Cambria. Ett rustikt kök har också trägolv med texturerade golvbrädor, som liknar väderbitna ladugårdsplattor med glödande marmortopp, backsplash och öfront, vilket ger mönstret och strukturen med en rustik känsla.

Träskåpen skapar ett rymligt kök

rustikt kök 4

Bänkskiva med flera lådor under för att hålla saker ordnade

rustikt kök 5

Detaljer som tennbeslag, pallar i industriell stil och hängande lampor i vintage kan förhindra att rummet blir överfullt. Detta moderna rustika kök är väldigt modernt men känns inte kallt. Det beror på många vintage detaljer och tydliga detaljer.

Ett enkelt rustikt kök

rustikt kök 6

Rustikt kök med stort fönster för bättre belysning

rustikt kök 7

Ett kök med stora fönster med utsikt över kanjonen erbjuder tillräckligt med ljus, vilket gör det superljust med friskt utrymme. Den långa, smala ön erbjuder ytterligare sittplatser. Den flammade marmorn på bakplattan, skapad genom att bränna ytan, applicerades på framsidan av ön.

Ett välstrukturerat rustikt kök

rustikt kök 8

Ett rustikt kök med en kaffestation och ett kylskåp på vinväggen håller drycker på ett ställe. De strukturerade skåpdörrarna med glasfront ger ett unikt utseende.

Ett traditionellt rustikt kök

rustikt kök 9

Långt och smalt rustikt kök rustikt kök 10

För de som bor i bostadsrätter, eftersom gasspisar inte är tillåtna, kan du ha en induktionshäll med fläkt för att hålla sakerna minimala och moderna för dem som gillar att laga mat. För att få en oväntad touch hölls skåpfronterna på ön i grått.

Ett rustikt kök inspirerat av trä

rustikt kök 11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*