Samtida matsalar

Samtida matsalar

Matsalsbelysning är en av de viktigaste faktorerna som tillför elegans, lyx och ljusstyrka till hela matsalen. Förutom de vanliga matmöblerna är lampor det näst viktigaste i en matplats. Du kan använda olika andra dekorativa saker för att få din matsal att se konstnärlig och bra ut, men utan ordentlig belysning blir allt för ingenting. Nedan hittar du några av de moderna belysningsidéerna du kan använda för att komplettera dina matsalar.

Bubble shower-lampor:

Kolla in denna enkla matsal med elegant inredning, med blygsamma grå möbler med en ljusröd matta och vacker metallväggdekor med lampor. Tillsammans med vägglamporna ger bubbladuschkronan hela matsalen lyx och tilltalar som ljusduschar som glittrar uppifrån.

Geometrisk taklampa:

Detta är en elegant matsal med modernt trägolv, turkosblå stolar och väggkonst i kombination med en snygg geometrisk taklampa som ger hela inredningen en glamorös och modern touch.

Metallbundna cylindriska lampor:

Detta är en annan unik lampidé med identiska cylindriska taklampor gjorda av metalltråd hängande över matbordet och metallvasen som matchar ljusidén. Hela den enkla installationen är för närvarande entusiastisk över denna ytterligare enkla men fängslande ljusidé.

Kronbladskristalllampor:

Det här är vackra kristalllampor med vackra gyllene konturer som gör att det ser mycket större och bättre ut. De små kristallerna, perfekt ordnade i rad, gör att hela kronbladen ser bra ut.

Prickade hänglampor:

Detta är en snygg prickad sfärisk hänglampa med tre sfärer som är anslutna som ett kluster. Det vita med de svarta prickarna matchar de vita möblerna och ger matsalen ett modernt utseende.

Ljuskrona med ringdusch:

Precis som skumduschen är detta en ringdusch med små ringar som är anslutna till varandra. Denna ringdusch ovanför matbordet i glas med moderna sittplatser och glasväggar gör att den smälter perfekt.

Taklampa av metallspets:;

Detta är en sfärisk hänglampa med metallspikar som ser antik ut i utseende och vilken typ av metall som används, men ser väldigt modern och snygg ut på grund av designen av hela lampan. Dessutom tillför de stora runda borden med moderna stolar matsalen glamour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*