Rustika trägavel DIY-idéer

Rustika trägavel DIY-idéer

Sängen är en av de viktigaste möblerna i varje hus. Här ligger du för att vila, läsa, titta på TV och göra många andra saker. Sängar är också det dekorativa huvudstycket i varje sovrum. De tar vanligtvis mest utrymme och lockar därför mest uppmärksamhet.

Sängen anger tonen för sovrumsdekorationen, som är inspirerad av sänggaveln. Enkla sänggavlar kan kräva en accentvägg, medan utsmyckade sänggavlar kan se bättre ut i enkla miljöer eller rum i vintagestil.

Varje säng är utrustad med en sänggavel. Men om du vill ha en riktigt originell säng, bör du byta ut eller dekorera sänggaveln. Ser du inte hur? Här är många DIY rustika trägavelidéer som vi har samlat åt dig.

DIY trä huvudgavel.

Huvudgaveln i björkskivor med olika diametrar ser fantastisk rustik ut framför den vita vertikala palettväggen och de klassiska möblerna i rummet. handla om thewhitebuffalostylingco

DIY hylla vänd huvudgavel.

Detta underbara två-i-ett-huvudgavel monterades med en rullhylla som målades om och fästes på en träram för att komplettera denna underbara bit. Det bästa är att den faktiska hyllan fortfarande är användbar, så att du kan lägga lite krusiduller över sängen. handla om Robin Happyathome

DIY rustik fiskbensgavel.

DIY Rustik huvudgavel - tar totalt 3-6 timmar och listas som.
Rustikt trägavel, sänggavel, sängram, rustikt, trä.
gör en trägavel för $ 60 |  Diy king size huvudgavel.
Rustik huvudgavel, rustika lampor, huvudgavel, king size huvudgavel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*