Rustika bröllopsdekorationsidéer

Rustika bröllopsdekorationsidéer

Landsbröllop kommer att se vackrare ut med rustik bröllopsinredning och du kan ta med känslan av naturen tillsammans med dessa dekorativa saker. Även om det finns modernare sätt att dekorera din bröllopsplats har rustika dekorer alltid en speciell skönhet som inget annat kan ge. Viktigast är att dessa dekorativa saker inte kostar mycket och du kan få ut det mesta av bröllopsdekorationer med en lantlig dekorativ stil.

Vacker boet trädkorg idé:

Det här är en väldigt söt trädidéidé där du kan hänga repkorgar med två små fåglar och ett stort band runt korgen. Detta gör trädet dekor ser mycket vacker och kreativ. Är inte kärleksfåglar ett trevligt sätt att dekorera träden?

Jute stol dekor:

Använd en stor rulle med säckväv för att dekorera stolarna eller bänkarna. Du kan klippa små bitar av säckvävsmaterial och binda det runt stolarna med en båge och också lägga en baby andas bunt med det. Dessa små vita blommor gör att den ser väldigt söt och vacker ut.

Drift trä redskap dekor:

Att dekorera gången är en av de viktigaste bröllopsdekorationerna som syns omedelbart, och du kan använda drivved för att dekorera gången. Placera helt enkelt drivved längs vägen tillsammans med lite votiv för att lägga till ljusstyrka och dekor till platsen.

Dryckesstationidé:

Om du planerar en rustik miljö, varför ska du skona dryckesstationen genom att sätta upp moderna bord? Använd tunnor eller lådor och lägg en planka över den för att bilda ett bord. Detta kommer att se kreativt ut och matcha ditt bröllopstema.

Sittkarta för höbal:

Undrar du hur du använder höbalar för att sitta? Tja, det är enkelt! Placera bara balen med jämna mellanrum så kan du täcka den med färgglatt tyg och sittplatsen är klar. Du kan täcka balen med tyg i olika färger eller bara med en färg.

Gästbokens idé:

Istället för de vanliga gästböckerna kan du ersätta den med taggar som är fästa vid den lilla trädmodellen. Lägg bara några taggar bredvid bordet så kan dina gäster skriva sina meddelanden och hänga på grenarna.

rustika gästnyhetsidéer

rustika gästnyhetsidéer

Bröllop arch:

Detta är en mycket vacker träbågsbröllopsbar med några blommor som dekorerar den med en naturlig utsikt bakom den så att hela stället ser fantastiskt ut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*