Roliga vattenlekidéer för barn på sommaren

Sommaren är på väg. Hur kan du bättre behandla barnen med vattenkul? De flesta barn älskar att leka och bli våta i vattnet. Jag har också en liten pojke som älskar att leka med vatten. För honom söker jag på webbplatsen och hittar några coola och kreativa idéer om vattenfunktioner. Till exempel att leka med lera, hoppa in i sprinklersystemet, segelbåtar, ballongbomber, kommunicera fartyg och mycket mer.

När jag tittade på vattenfunktionerna på webbplatsen lärde jag mig att det finns många hälso- och kognitiva fördelar för barn att leka med vatten, som att utveckla sociala färdigheter, lägga till lärande och kreativitet, stärka och flytta sina kroppar Främja vattensäkerhet och så vidare .

Häftiga och roliga idéer för vattenspel för barn på sommaren!

Idag ska jag dela de fantastiska idéerna med vattenfunktioner med dig. Använd följande idéer och inspiration för att få dina små ut ur huset och ha mycket kul i vattnet.

Blå segel. Varje barn ska ha sin egen båt. För att göra detta spel behöver du champagnekorkar som är skurna i halva längden, en behållare med vatten, tandpetare, färgat papper, tejp och sax. Båten är lätt att tillverka. Fäst seglet med tandpetare och sprut det i korken med hjälp av tejp. Placera båtarna i vattnet och låt ditt barn blåsa på seglen för att kontrollera fartygets rörelse.

    Musik i ett glas. Häll olika mängder vatten i glasflaskor och erbjud ditt barn ett underbart spel för att spela en bekant melodi. Knacka på glasen med olika mätinstrument som skedar, gafflar och pennor.

Musik i ett glas. Häll olika mängder vatten i glasflaskor och erbjud ditt barn ett underbart spel för att spela en bekant melodi. Knacka på glasen med olika mätinstrument som skedar, gafflar och pennor. källa

    Färgblandningsspel. Denna enkla spelidé är väldigt intressant för barn och ger dem en vetenskaplig variant av färgblandning. Vad du behöver för detta spel är 9 klara koppar, 3 pressflaskor, 3 tomma behållare och vatten i primärfärger. Då kan de små spela många, många omgångar.

23 sätt att leka med vatten den här sommaren
16 Idéer för lek för inomhusvatten för barn | Inomhusaktiviteter, Småbarn.
Geniala sommaridéer för barn | Utomhusbarn, aktiviteter.
12 Vattenlekaktiviteter för barn | Hemlagad sprinkler, utomhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*