Roliga utomhusduschidéer

Roliga utomhusduschidéer

Slå värmen på sommaren med några av dessa fantastiska utomhusduschar designade i ditt hem. Friskheten och svalheten i utomhusduschar gör att allt ser fantastiskt ut, eftersom du kan bli våt under de svala vattenduschar på varma och soliga dagar.

Stonewall duschområde:

Kolla in detta vackra duschområde med stenväggar, där de stora och små stenarna är snyggt ordnade och stenvägen är snyggt utformad så att du kan komma in i de våta stenarna efter en trevlig dusch.

fantastisk stenmur dusch

fantastisk stenmur dusch

Bakgård dusch:

Detta är en liten trädgård med vackra växter och en dusch på väggen där det ser ut som om du tar en dusch i trädgården. Även ett litet trädgårdsområde med friskhet och grönt får allt att se lugnt ut.

Bambu duschrör:

Detta är en av de rustika duschidéerna, där det vanliga duschröret byts ut mot ett bamburör och fästs på pelaren. Detta är perfekt för strandhus eller hus med en stor utsikt över trädgården. Stenväggarna och bamburören gör det till en perfekt plats för en naturlig duschdesign.

Koppar duschram:

Den stora koppar med vattenröret gör att det ser ut som en regndusch i trädgården. Du kan använda denna typ av ram för att dekorera de stora trädgårdarna i ditt hem och också njuta av duschar bland de färska gröna växterna.

Regnskur:

Med mycket lite utrymme för att designa en stor trädgård eller gräsmatta kan du använda det lilla bakrummet i ditt hem för att designa en dusch som liknar regnduschen i ditt hem. Du kan genomborra hål i rören på samma avstånd så att de ser realistiska ut som regn.

Duschstång vid poolen:

Designa en stor stålstång som kan användas som dusch vid poolen. Detta är en modern duschdesign för snygga vardagsidéer. Det fria flödet av vatten från polen, omgiven av den gröna muren och poolen, gör det till en underbar utsikt.

Stål duschrör:

Detta är ett normalt vattenrör med tre ventiler så att duschupplevelsen känns unik. Detta liknar en bubbelpool, med vatten som strömmar från alla tre sidor.

Utedusch:

Designa ett utomhusbadrum med träväggar och stengolv som rymmer badkar och dusch.

fantastisk utomhus badrum

fantastisk utomhus badrum


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*