Roliga sätt att visa foton på väggen

Roliga sätt att visa foton på väggen

Är du färdig med att försöka hitta sätt att visa dina egna foton i huset? Om du svarar ja är den här artikeln något för dig. Vi kommer att försöka ge dig några idéer om hur du visar dina egna bilder med ramar som är konstnärliga och systematiska samtidigt. Allt du behöver göra är att läsa vidare för att ta reda på mer.

Att använda ett monokromatiskt tema för dina ramar kan definitivt göra skillnad mellan en traditionell och en unik ramannons. Hon försökte hitta balans och symmetri som en vägg när du visar dina ramar.

För det andra, varför inte kombinera monokromatiska bilder och färgbilder på ena sidan av väggen? Detta är ett utmärkt sätt att säkert visa dina foton.

Hälften hälften

Källa: bhg

Det är också viktigt att du hittar okonventionella sätt att hänga dina bilder på väggen. Denna släktträdskärm är definitivt ett utmärkt sätt att visa dina foton.

Ett släktträd

Källa: bhg

Om du tillverkar vintage kan du också få en uppfattning om hur du konstnärligt visar dina foton. Dessa vintagestomme kommer säkert att ge karaktär till din fotovisning.

Vintage touch

Källa: Mialinnman

Att använda dina foton som bakgrund kan definitivt göra skillnad mellan traditionella och okonventionella teman för fotovisning. Kolla in den här bilden för att se vad jag menar.

Fotovägg

Källa: poppytalk

Tveka inte att lägga till färg i din bildvisning. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig inom en snar framtid.

Colorfu-Mats

Källa: marthastewart

Dessutom kan du se ditt familjeporträtt precis så här i vardagsrummet. En enkel men förstorad bild utan ram kan definitivt göra tricket när det gäller att hitta ett unikt sätt att visa bilden.

Ett familjeporträtt

Källa: litet foto

Du kan också använda dina ytterligare fönsterluckor för att visa dina egna bilder i framtiden. Du kan fästa dem på fönsterluckorna själv eller skjuta in dem för att fungera som en förvaringsenhet och ställa ut i en. Hur som helst är det ett bra sätt att visa dina foton säkert.

Familjfotodisplay för slutare

Källa: weremorykeepers

Att visa tre bilder i rad kan definitivt ge dig en designidé samt en möjlighet att visa dina foton konstnärligt. Detta kallas en triptykon. Ett annat okonventionellt sätt att visa dina foton på väggen i ditt sovrum eller i ditt vardagsrum.

Skapa triptykon

Källa: designpardeux

Slutligen kan du få en trästege och se dina foton genom att fästa dem på själva stegen. På så sätt kan du stapla dem på ett speciellt och vackert sätt. Du borde aldrig vara rädd för att experimentera. Detta är ett av de roligaste sätten att se dina foton.

Stegfotovisning

Källa: positivt fantastiskt

Det är därför du bör prova denna eller någon av dessa andra visningsmetoder för att ta reda på vad som fungerar för dig. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*