Retro hängande lampor

Retro hängande lampor

Om du letar efter sätt att använda dina pendellampor som en del av din övergripande inredning, bör du läsa den här artikeln först på din prioriteringslista. Vi ger dig några idéer om hur du använder den utan att överväldiga dina designmönster. Du måste bara titta på dessa bilder och eventuellt få en uppfattning om hur du gör det.

Först och främst kan du välja retroeffekten. Välj spegelbollhänglampor med ljusa färger för att få det retromoderna utseendet som vi alla önskar för vårt vardagsrum eller sovrum. Det kommer definitivt att ge karaktär till ditt rum någon gång.

För det andra kan du också använda den gyllene spegelbollen om du vill ha ett retro-discotema. Det är verkligen en bra konversationsstartare om du använder den i ett av dina rum i huset. Så du borde definitivt prova det för ditt eget hem.

Taklampa i spegelbollguld av Tom Dixon

Källa: Tom Dixon

Du kan också använda den för affärsändamål. Om du vill ha en elegant och klassisk effekt för din restaurang, kan du använda spegelbollar definitivt för dig. Det lägger också till dekorativa element i ett annars nakent rum.

Om du inte är ett fan av för många spegelbollar kan du bara använda en till ditt kök (se nedan). Detta är ett konstigt men konstigt vackert tillskott till ett annars öde kök.

Källa: CB2

Om du vill ha något klassiskt, prova den här hänglampan. Det är definitivt värt att utforska design och funktion om du gillar det klassiska och mysiga utseendet på ditt hem.

The-Boja-pendel-från-IKEA-bild-på-RT-från-en-söndag-morgon

Källa: En söndagsmorgon


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*