Rainbow Inspirerade heminredningsidéer

Färger lever alltid och fyller platsen med positiv energi och får den att se glad och vacker ut. Du kan berika ditt hem med vackra färger och få dem att se snygga ut genom att bibehålla en regnbågsinspirerad levnadsstil.

färgglada matta

Det finns flera sätt att implementera begreppet flera färger och inte nödvändigtvis VIBGYOR-teorin, utan framför allt tanken på flera färgteman.

Slutare i regnbågens färger

Gardiner fyller rum med en luftig känsla:

Gardiner är ett av huvudelementen som märks för första gången när du går in i rummet. Detta är ett bra exempel på en gardintid, där du kan designa färgglada gardiner i flera färger i en rad tunt material som svänger i vinden i vackra färger.

färgglada gardiner

Kök i ljusa färger:

Detta är ett regnbågsinspirerat kök i ett livfullt färgtema med köksväggarna målade i olika färger. Detta i sig ger en ljus bild av köket och redskap och tallrikar är alla ordnade i olika färger för att ge ett övergripande färgglatt utseende.

färgglatt kök

Färgglad väggmålning:

Detta är ett tvåbäddsrum där sovrumsväggarna är målade i rent vitt och sänggavelväggen är målade i ränder i olika färger, med den vita färgen bredvid väggarna som lyfter fram de färgglada ränderna och ger dem ett fantastiskt utseende.

färgglad väggmålning i tvåbäddsrummet

Typiskt regnbågsrum för barn:

Detta är ett typiskt regnbågsrum där väggen är målad blå som himlen med moln och en regnbåge i mitten och överkastet är samordnat med temat i rummet och har flerfärgade ränder.

Barnens regnbåge sovrum

Vardagsrum med färgglada kuddar:

Kolla in det här livliga vardagsrummet med en vit stoppad soffa och vita väggar, där kuddar och väggdekorationer är dekorerade i olika färger som är ljusa och solida. Dessa ljusa solida färger gör att hela rummet ser väldigt vackert ut.

Vardagsrum med färgglada kuddar

Om du inte är ett stort fan av flerfärgade kuddar kan du använda en enda kudde med ett flerfärgat lock som skapar ett regnbågsinspirerat utseende och får det att se levande ut.

enda färgstark kudde

Rainbow wall art:

Detta är en vacker väggkonst där väggen är dekorerad med färgglada klistermärken som håller fast vid väggarna för att skapa ett färgglatt mönster av regnbågsliknande dekor på väggen.

Konst för regnbågevägg i vardagsrummet

Rainbow väggmålning:

Detta är ett annat sätt att berika väggarna med väggmålningar som ger husen ett nytt utseende, där hela väggarna kan målas med färgglada väggmålningar.

Regnbåge väggmålning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*