Praktiska utomhusköksidéer

Praktiska utomhusköksidéer

Utekök blir alltmer populära idag. Oavsett om du lagar mat, äter middag eller har en fest i ett utekök, kan du också njuta av frisk luft och solljus i trädgårdar och uteplatser, särskilt på sommaren. Men att designa ett utekök av din dröm är inte en lätt sak. Nedan följer några fantastiska mönster och idéer för uteköket. Starta din visuella resa.

Häftiga och praktiska utekökidéer!

Designer Mick De Giulio använde en mängd olika stenfärger, former och texturer för att ge detta utekök en organisk känsla.  Alla enheter kommer från Belgard Hardscapes, från superstarka stenstenar till ön med blåsten.

Detta utekök designat av Sandy Koepke på Manhattan Beach, Kalifornien förmedlar en känsla av ålder och mognad.  Det är verkligen en fantastisk plats för en fest med en fantastisk öppen spis, jordnära kuber och fatöl.

Den U-formade layouten för detta Nantucket-kök är uppdelad från varmt till kallt.  Alla enheter och rostfria skåp är väderbeständiga.

Detta lyxiga och vackra utekök ger det bekväma vardagsrummet en mysig stil.

Ett utekök behöver inte exponeras helt.  Om du utformar ett praktiskt utekök med hörnet här kan du hålla dina möbler i gott skick.

Detta utekök är fullt utrustat med allt du behöver för att laga mat, en enkel pizzaugn, en öppen spis och många andra coola matlagningsverktyg.

25 coola och praktiska utomhusköksidéer 20
25 KYLA OCH PRAKTISKA UTOMHUSKÖKSIDÉER  Utomhus kök.
15 Idéer och bilder för utomhusköksdesign - Al Fresco Kitchen.
25 coola och praktiska utomhusköksidéer |  Dröm bakgård.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*