Populära köksbänksmaterial

När du funderar på att renovera ditt kök har det stora inverkan på ditt köks funktion och övergripande utseende att välja rätt material till din bänkskiva. Se till att din köksbänks färg och struktur kompletterar andra material som används i rummet. Det spelar ingen roll hur du använder ditt kök, det finns några köksbänksmaterial som är tåligare än andra.

Bänkskiva i trä

OLYMPUS DIGITALKAMERA

Bänkskivor i kök blir alltmer populära på grund av sin smala och moderna design. Husägare ser det som ett snyggt och vackert material. Detta material ger ditt kök ett attraktivt, modernt utseende.

Bänkskiva i glas

Bänkskivans design 2

Kvarts anses vara ett av de svåraste materialen som finns. Det kräver mindre underhåll och är mycket hållbart. Köksbänkskivor i kvarts är reptåliga.

Bänkskiva i kvarts kök

Bänkskivans design 3

För husägare som letar efter en subtil täljsten för köksbänken, är detta ett bra val. Detta material är dock okänsligt för värme, bakterier och fläckar, eftersom det är mjukare än andra naturstenar och kan skadas snabbare.

Bänkskiva i täljsten

Bänkskivans design 4

Granit är det mest populära materialet för bänkskivor. Olika färger och mönster finns tillgängliga för att göra det lättare att hitta. Den är lätt att rengöra och förblir sval. Denna typ av bänkskiva är ganska dyr.

Bänkskiva i granit

Bänkskivans design 7

Bänkskivor för fasta ytor är lika dyra som granit, men underhållsfria. Brännskador och repor kan rengöras och slipas. Finns i en mängd olika mönster och färger.

Bänkskiva i köket med en solid yta

Bänkskivans design 9

Bänkskivor i rostfritt stål är eleganta och moderna. Den är resistent mot bakterier och värme och är mycket hållbar med lite underhåll. Om du inte är försiktig kan detta material böja och fingeravtryck kan vara irriterande.

Köksbänk i rostfritt stål

Bänkskivans design 11

Betong och laminat är mångsidiga och hållbara. Båda är utsatta för fläckar, repor och brännskador. För att klara detta bör betong ofta tätas.

Köksbänkskiva gjord av betong

Bänkskivans design 13

Bänkskiva i laminatkök

Bänkskivans design 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*