Polka Dot: The Great Design Tool

Polka Dot: The Great Design Tool

Om du vill hitta något nytt angående dekorationer för ditt hem, bör du läsa den här artikeln direkt. Vi kommer att försöka ge dig några tips om hur du använder prickdekor som häftklammer i ditt hem. Detta skulle verkligen vara en underhållande idé när det gäller inredning. Så du behöver inte tveka och prova det.

Den första designen du kan prova är den här målade prickplattan. Det kommer säkert att vara ett bra tillskott till ditt porslin förr eller senare.

DIY-prickar-projekt-för-heminredning-1 500x333

Källa: Vi älskar handgjorda

En annan design du kan prova är dörrmattan med prickar. Den är extremt söt och enkel att använda.

DIY Polka Dot-projekt för heminredning 2-500x332

Källa: Boulevard Pinki

Du kan också prova att måla prickmönstret på dina glasögon och fat. Detta kommer att vara en extremt cool design som verkligen är klassiskt modern.

DIY Polka Dot-projekt för heminredning 3-500x334

Källa: Creme Dela Craft

Här är en placematidé som definitivt är värt att prova. Du kan också ändra färger om du vill.

DIY Polka Dot-projekt för heminredning 4

Källa: Åh nej Rachio

Om du känner dig mer konstnärlig, varför inte försöka lägga prickar i servetter för dina bordsdekorationer så här? Om det finns en annan bild av designmönstret.

DIY-prickprojekt för heminredning 5-500x750

Källa: Alyssa och Carla

Istället för att använda tapeter kan du helt enkelt använda pappersutskärningar från cirklar och fästa dem på väggarna i ditt rum som på den här bilden.

DIY-prickprojekt för heminredning 6-500x750

Källa: Mycket trevligt

Denna speciella design påminner mig om ett dalmatiskt mönster som du definitivt kan utforska. Vem säger att du inte kan sätta mönster på ljus? Allt som kräver lite kreativitet och du kommer definitivt att få vad du vill ha i ditt projekt.

DIY Polka Dot-projekt för heminredning 7-500x748

Källa: Hantverk släppt loss

Du kan också använda prickmönster på dina papperslyktor. Det är definitivt något nytt i sammanhanget att du ska ge det en chans. Jag är säker på att du aldrig kommer att ångra dig.

Du kan också försöka tillämpa prickmönstret på dina enheter. Detta är definitivt den bästa duken du kan ha för din konstform.

DIY prickar för heminredning 11-500x750

Källa: Förälskad hemma

Detta är en blandning av elegans och hantverk som bäst. Polka dot-koppar som detta kommer säkert att få uppmärksamhet hos alla som använder dem eller kommer att använda dem i framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*