Platsbesparande lägenhetskonstruktioner med loftsängar

Platsbesparande lägenhetskonstruktioner med loftsängar

Känner du dig begränsad av det trånga utrymmet i din lägenhet? Om du svarar ja är det här artikeln för dig. Vi ger dig några tips om hur du kan förbättra din lägenhetsdesign med hjälp av några platsbesparande tekniker som du effektivt kan integrera i designen.

Först och främst måste du se till att du kan välja möbler som är användbara och estetiska för dig. Detta är bra för en enkel lägenhet i skandinavisk stil, precis som den på bilden.

övre säng (8)

Källa: dagligen hemdekorationer

Det är också viktigt att du kan använda det utrymme som våningssängarna nedan erbjuder. Du kan förvandla det till ett arbetsområde eller en annan säng för besökare. I vilket fall som helst kommer det säkert att vara användbart för dig att ha denna speciella inredningsstil i huset.

övre säng (11)

Källa: Hemterapi

Du kan också helt enkelt lägga på din loftbädd för att spara utrymme. Det blir ett enkelt men okonventionellt sätt att göra ditt hem säkert.

övre säng (10)

Källa: notreloft

Om du vill kan du placera din loftbädd nära taket precis så här. På detta sätt tas inte mycket utrymme på lång sikt.

övre säng (9)

Källa: Homedit

Detta är en annan modern loftbäddsdesign som du kan använda om du har begränsat utrymme i ditt hem. Som jag sa tidigare kan du effektivt använda utrymmet under sängen genom att förvandla det till ett stort arbetsområde som kommer att tjäna dig bra på lång sikt.

övre säng (1)

Källa: Design svamp

Om du har problem med förvaring, använd utrymmet under din loftbädd för dina kläder och böcker. Du kommer inte ångra det eftersom det ger extra utrymme i ditt rum snarare än senare.

övre säng (5)

Källa: Arkitektoniska mönster

Om du vill ha något unikt och annorlunda när det gäller design, varför inte placera ditt badrum under din loftsäng? Detta är ett unikt sätt att säkert använda utrymmet under din loftbädd. Om du har högt i tak är detta ett av de mest effektiva sätten att använda utrymmet nedan.

övre säng (2)

Källa: Inredningsdesign14

För mindre lägenheter kan du skapa en loftbäddsdesign som inkluderar en mezzanin nedan. Kolla in den här bilden för att se hur den skulle se ut fysiskt.

övre säng (7)

Källa: livinginashoebox

Om du verkligen känner dig begränsad av utrymmet i din lägenhet är en lösning att ha en skjutbar säng som kan förvandlas till en soffa under dagen. Det är verkligen något som du kan använda effektivt samtidigt som du sparar plats i ditt hem.

övre säng (6)

Källa: Espace loggia

Som ett sista alternativ kan du definitivt förvandla din loftbädd till en liten lägenhet genom att helt enkelt placera ditt vardagsrum under sängen. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig eftersom du inte bara sparar plats utan också pengar eftersom du kommer att behöva köpa mindre möbler någon gång.

övre säng (3)

Källa: Brit

Det här är bara några av de många sätt som du kan designa ditt hem när utrymmet är begränsat. Det är verkligen något genialt och ekonomiskt samtidigt. Av denna anledning bör du överväga denna design främst för att den inte bara sparar plats utan också sparar pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*