Öppna hyllor för badrummet

Öppna hyllor för badrummet

Att använda öppet förvaringsutrymme för badrum som ditt kan definitivt ge dig möjlighet att ha en multifunktionell designfunktion i hemmet. Hur? Du har tur eftersom den här artikeln bland annat svarar på den här frågan åt dig. Förhoppningsvis efter att ha läst detta kan du få mer inspiration från den här artikeln så att du kan bygga dina drömmars badrum i slutändan.

Först och främst kan du använda de inbyggda öppna hyllorna i ditt badrum för att visa upp all din extra inredning i huset. Kolla in den här fågeldesignen i badrummet. Det är trevligt, eller hur?

Som ett andra alternativ kan du också använda en mycket enklare design för dina inbyggda förvaringsskåp i badrummet. Detta kommer att passa moderna hus- och badrumsdesigner inom en snar framtid.

Stora inbyggda hyllor och skåp för många extra badrum

Dessutom kan du lägga till ytterligare hyllor bredvid din fåfänga om du vill. Detta ökar lagringskapaciteten på ditt personliga utrymme samtidigt som fåfänga behålls.

Hyllan ersätter en del av väggen bredvid detta badrumsskåp

Du kan också använda en infälld hyllkonstruktion direkt ovanför badkaret. På så sätt kan du ta dina toalettartiklar inom räckhåll medan du njuter av din tid i badkaret.

Du kan också använda dessa hyllor för att behålla dina handdukar eller visa dem om du vill. Beslutet är helt upp till dig.

Öppna hyllan i slutet av badkaret i ett elegant vitt badrum

Denna speciella hylla design passar definitivt in i framtiden för ett rustikt badrum. Om du vill renovera ditt badrum på gården är detta det perfekta tillskottet till ditt privata område.

Badrum med skeppsväggar och inbyggda förvaringshyllor nära det fristående badkaret

Längst ner finns en annan öppen hylla direkt ovanför badkaret. Du kommer säkert inte att ångra dig med att använda denna speciella design för badrummet eftersom det enkelt ger ditt badrums lagringsutrymme och skärmkapacitet.

Om du vill kan du använda utrymmet i ditt badrums väggar för att installera ytterligare hyllor. Här är ett exempel på hyllor precis ovanför toaletten som alla kan använda.

Modernt bondgårdbadrum med en lantlig trähylla ovanför toaletten

Om du gillar att använda behållare, varför inte lägga dem i hyllorna på ditt badrum? Detta kommer säkert att bli en dubbel hit vad gäller design och funktion.

Lantligt badrum-med-hyllor-installerat-över-toalett

Som ett sista alternativ kan du också maximera de mindre utrymmena i ditt badrum genom att lägga till hyllor för att fylla den tomma luckan. Du kommer definitivt inte ångra att du gör detta eftersom du kan använda form och funktion med detta speciella designalternativ. Du testar det så snart som möjligt.

Unik öppen förvaringshylla som använder husarkitekturen

Det här är bara några av de många designalternativen du kan ha när du öppnar hyllor i ditt badrum. Detta är bara något som du bör tänka på när du utformar ditt personliga badrum, eftersom det ger dig möjlighet att skapa ytterligare lagringsutrymme medan du utforskar andra alternativ som du kan ha när det gäller användningen av hela väggutrymmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*