Olika utformade helt täckta uteplatsidéer

Olika utformade helt täckta uteplatsidéer

Hus med terrass är ett av de mest lyxiga med ett stort område intill ett utrymme att koppla av. Du kan designa en terrass på ett unikt sätt istället för de vanliga öppna som designades tidigare. Dessa gårdar är ett bra val både under säsonger och sommar, och till och med gör vinterbrisen uthärdlig.

massiv terrass

Klättrare draperad terrass:

Titta på den här vackra terrassen draperad med klätterväxter, där du kan designa en terrass med träräcke och sedan föda upp vackra klättrare för att täcka taket. Den fräscha gröna atmosfären får platsen att se lugn ut. Den trädgårdsliknande terrassen är en alternativ trädgårdsmiljö.

Klättrare draperad terrass1

Klättrare draperad terrass

Fulltäckt terrass med utsikt över gräsmattan:

Detta är en helt täckt takterrass med metallstaket och utsikt över den enorma gräsmattan. Denna vackra terrass i balkongstil ger dig komforten att njuta av de olika årstiderna hemifrån, varifrån du har en vacker utsikt från terrassen.

täckt terrass1

Terrass med glasplatta:

Kolla in denna vackra stora terrass där det stora rummet är täckt med ett glastak och terrassen är prydd med stoppade soffor och ottoman. Träden utanför terrassen erbjuder lyxen och komforten med en fräsch, sval bris utan behov av luftkonditionering på terrassen.

Terrass med glasplatta

Lounge terrass:

Detta är en stor lounge terrass med utsikt eller pool och gräsmatta framför huset. Terrassen har en ansluten bar där du kan njuta av vin och mat. Kuddstolarna, matbordet och andra stolar erbjuder avslappningens komfort och lyx.

Lounge terrass

Terrass i Pergola-stil:

Detta är en terrass i pergola-stil med ett litet rum intill husets trädgård med glasstaket. På en luftig dag kan du njuta av en kopp kaffe och ett mellanmål med din familj och vänner på trätaket och stolarna med bordet.

Terrass i Pergola-stil

Rustik terrass:

Detta är en rustik terrass med stenväggar och en öppen spis i mitten. Denna terrass i traditionell stil är mycket lämplig för vintern, där du kan njuta av lyxen med en varm spis och sofforna med mjuka kuddar under en mysig, skyddad terrass.

rustik terrass

Modern stenterrass:

Detta är en modern stenmursterrass med stenpelare och tak, ett litet vattenfall på sidan som gör att den ser väldigt pittoresk och modern ut, med svarta och vita ränder som matchar de grå väggarna.

Stenterrass

Terrass terrass:

Detta är en terrass där trätaket och den vackra rödbruna randiga kudden passar mycket bra. Den långa stoppade soffan på båda sidor gör att terrassen ser väldigt modern ut. Denna terrass med havsutsikt är en av de coolaste, mest bekväma och eleganta medelstora terrasserna.

Terrass terrass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*