Olika sätt att krydda dina duschdraperier

Olika sätt att krydda dina duschdraperier

Att använda duschdraperier är ett av de bästa sätten att skapa integritet om du väljer en dusch. Du kan dock också krydda det med några av de mest populära mönster vi kan erbjuda dig. Här är några av de mest innovativa mönster som du kan skapa och använda själv när du vill.

Den första är en duschdraperi med en svartvit kant som du kan njuta av oerhört. På den här bilden kan du se att gardinen har kryddats av ytterligare svart beslag. Varför provar du inte med din egen duschdraperi?

DIYShowerCurtainProjects01

Källa: Flicka i garaget

Du kan också använda guld accenter för dina duschdraperier, precis som den här. Det fanns verkligen något annat att se när du badade.

DIYShowerCurtainProjects02

Källa: addicted2decorating

Du kan också använda ytterligare blad som är vikta i olika blommönster för att ge en bar duschridå som följande skönhet.

DIYShowerCurtainProjects03

Källa: mamma säger sy

Vem skulle ha trott att krusiduller för en duschdraperi kan vara mycket användbara när det gäller design? Du ser ganska bra ut, eller hur?

DIYShowerCurtainProjects04

Källa: Äventyrsadressframställning

Du kan också använda olika färger för dina duschdraperier. Denna färgpalett i ombre stil kommer definitivt att markera din duschdraperi.

DIYShowerCurtainProjects05

Källa: sarager.blogspot.com

Du kan också ändra det lite och använda fönstergardiner som duschdraperier om du vill. Du sparar pengar och tid om du använder det omedelbart.

DIYShowerCurtainProjects06

Källa: sasinteriors

Denna uppradade duschdraperi ger dig definitivt något att se fram emot när du vill duscha på morgonen.

DIYShowerCurtainProjects07

Källa: hemlagad av Carmona

För ett vintage badrum är en pärlstav duschridå definitivt en fin touch. Du kan definitivt se det hårda arbetet med den här produkten.

DIYShowerCurtainProjects08

Källa: kishaniperera

Vi nämnde att du förvandlar dina fönstergardiner till duschdraperier, eller hur? Varför inte använda dina sängkläder istället? Den här bilden visar exakt vad du kan förvänta dig.

DIYShowerCurtainProjects09

Källa: farlig design

Ibland behöver du inte byta duschdraperi alls! Allt du behöver göra är att stryka på några band och använda tejp, och du kan skapa en helt ny duschdraperi!

DIYShowerCurtainProject10

Källa: lite gråttabell

Vem säger att du inte kan skriva inspirerande citat på din duschdraperi? Detta ger det verkligen ett mer personligt utseende.

DIYShowerCurtainProject11

Källa: Fester för öre

Du kan också blanda ihop det med olika tyger för att skapa en rutmönstereffekt för din duschdraperi så här.

DIYShowerCurtainProject12

Källa: sumossweetstuff

Med schackbrädeffekten kan du också skapa remsor till din duschdraperi. Det kommer att vara så.

DIYShowerCurtainProject13

Källa: theharpsterhome

Samma teknik används för nästa duschdraperi. Det visar att du inte bara kan hålla fast vid två färger. Du kan använda så många du vill.

DIYShowerCurtainProject14

Källa: marthastewart

Om du inte vill att duschdraperierna ska vara synliga kan du använda en Pelmut för att dölja gardinenheterna från blotta ögat. Du kan också experimentera med färger med den här enheten.

DIYShowerCurtainProject15

Källa: Tre rosa prickar

Förhoppningsvis kommer du att ha kul att äta i framtiden och använda några av dessa idéer för din egen design av duschdraperier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*