Olika sätt att använda och omforma gamla resväskor

Olika sätt att använda och omforma gamla resväskor

Funderar du på att återvinna några av dina gamla saker runt huset? Om ditt svar är jakande bör du definitivt prova dessa olika resväskedesigner. Jag kan försäkra er att efter dessa omvandlingsprojekt; Du kommer aldrig att se en traditionell resväska som den här igen. Nedan följer några exempel som du kan ta inspiration från.

Den första bilden visar en resväska som har blivit en hundsäng. Det är ett bra alternativ till de traditionella kennlar som vi har på marknaden idag. Det är också lätt att göra.

Här är en konstnärlig sidobordsdesign gjord av resväskor och ett träställ. Ganska smart, eller hur?

DIY vintage resväskbord

Källa: mysocalledcraftylife

Du kan också göra det till ett sött dockhus för din dotter. Behandla det som något du kan göra tillsammans.

DIY vintage resväska dockhus

Källa: ganska klokt

Ett annat fantastiskt resväskaprojekt som du kan göra är att göra det till en stol som den här. Inte bara kommer det att vara bekvämt, du kan också säkert hjälpa miljön.

DIY vintage resväska stol

Källa: sök ny

Du kan också förvandla din resväska till ett skåp för extra förvaring. Vrid bara åt sidan så får du en liten men användbar lagringsenhet som du inte behöver flytta om du inte vill.

DIY resväska fåfänga skåp

Källa:icovetandwant

Om du inte har sängbord att använda som nattduksbord, varför inte försöka använda din gamla resväska? Detta skulle vara ett av de bästa sätten för dig att återanvända just detta bagage på lång sikt.

DIY vintage resväska nattduksbord

Källa: Songbird-blogg

Om du har ett litet bibliotek kan du också förvandla det till ytterligare hyllor genom att fästa det på väggarna. Det blir också en bra konversationsstartare om du använder det säkert på det här sättet.

DIY vintage resväskahylla

Källa: Upcycledzin

Har du lagringsproblem när det gäller ditt hantverk och andra verktyg? Var inte upprörd eftersom du kan använda din resväska för att hålla allt du behöver på ett ställe. Allt du behöver göra är att krydda det och du kommer att göra något helt nytt.

DIY-Vintage-resväska-Craft-Box "bredd =" 1000 "höjd =" 1333 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/09/DIY-Vintage-Suitcase-Craft-Box .jpg 1000w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/09/DIY -Vintage-resväska-Craft-Box-225x300.jpg 225w, http://decozilla.com/wp-content/uploads /2015/09/DIY-Vintage-Resväska-Craft-Box-768x1024.jpg 768w "storlekar =" (maximal bredd: 1000px) 100vw, 1000px "> </span> </span> </p>
<p style =Källa: inspireco

Dessutom kan du använda den som hållare för alla dina kort inom en snar framtid. Oavsett om det är ett gratulationskort eller dina kreditkort är det trevligt att veta att du kan ha allt på ett ställe, precis som din hantverkslåda.

Men om du vill ha något speciellt och konstigt samtidigt, varför inte använda din resväska och förvandla den till hundskålar? Det kommer definitivt att vara något nytt och annorlunda när det gäller design och funktion.

DIY Vintage resväska hundskålar "bredd =" 859 "höjd =" 634 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/09/DIY-Vintage-Suitcase-Dog-Bowls .jpg 859w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/09/DIY -Vintage-resväska-hund-skålar-300x221.jpg 300w "storlekar =" (maximal bredd: 859px) 100vw, 859px " > </span> </span> </p>
<p style =Källa: imgur

Att använda dessa mönster hjälper dig definitivt att skapa något unikt från något så gammalt och använt. Du bör aldrig underskatta kreativitetens kraft. Du kommer aldrig att veta vad du ska göra om du inte försöker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*