Olika Penny Tile Designs

Olika Penny Tile Designs

Är du ett fan av vintage-dekorationer för ditt badrum? Om du svarar ja har du kommit till rätt ställe. Penny brickor var en av de många vintage dekorerna som har gjort comeback de senaste åren. Detta kommer säkert att vara ett bra komplement till dina badrumsdesigner. Här är några tips om hur du använder dem förr snarare än senare.

Först och främst kan du använda öreplattor på valfri del av ditt badrum. I den här bilden kan du se att öreplattor användes på väggarna. Detta kompletterar verkligen badrumets vintageutseende.

Målad träpanel Höjdpunkter-The-Penny-Kakel-sektionen-av-badrummet (1)

För det andra kan du använda flerfärgade öreplattor på köksgolvet eller på väggen som du vill. Titta på den här bilden. Är det inte fantastiskt vad du kan göra med dessa öreplattor?

Djärva, flerfärgade öreplattor skapar en livlig bakgrund för det mångsidiga köket.

Här är en annan backsplash-idé för köket med öreplattor som huvudmaterial. Det ger ditt kök definitivt en unik karaktär. Jag personligen kommer definitivt att prova det

På den här bilden kan du se hur belysningen användes på ett intelligent sätt för att markera pennorna i denna stapel. Det ger definitivt skönhet till ett redan vackert utrymme i ditt hem.

Intelligent användning av belysning för att lyfta fram Penny arkitektoniska funktioner

Du kan också använda dessa speciella brickor för dina kolumner för varje rum i huset. Det kommer definitivt att prata med gästerna om din personlighet som husets ägare.

Penny kakel pelare ökar tilltalande av anpassade kök

Om du vill bli lite modern med dina köksdesigner är bilden nedan den perfekta modellen att efterlikna. Penny-brickor kommer definitivt att ge denna speciella design fler kanter i framtiden.

Modern-rustik-kök-med-underbar-användning-av-öre-plattor

Även om dina hyllor i köket verkligen är lite äldre. Om du gillar retroköksdesign är det här du. Du kommer aldrig ångra att du använder dessa speciella plattor för denna speciella design i framtiden.

Penny Tiles hjälper till att återskapa auren i ett kök från 1950-talet

Du kan också använda öreplattor i ditt badrum. Varför inte prova det i ditt badkar för en förändring? Det kommer säkert att vara ett annat sätt att se på saker.Elegant badrum med klo fot badkar och flerfärgad öre kakel golv

Det här är bara några av de olika mönster du kan arbeta med när det gäller att införliva öreplattor. Det kommer definitivt att ge ditt kök karaktär. Det ger dig också möjlighet att utveckla din kreativitet som ägare och inredare för ditt eget kök de närmaste dagarna.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*