Olika DIY-centerpieces

Olika DIY-centerpieces

Under höst- och tacksägelsäsongen måste du bjuda in gäster till ditt hem för middag och träffas. Ser det inte hemskt ut om bordet ser enkelt och obevakat ut? Ge dina gäster särskild uppmärksamhet och få dem att känna sig inbjudna och speciella genom att dekorera bordet med vackra mittstycken som är mer än tillräckligt för att skapa en look som matchar temat för tillfället.

Pumpavas

Glas spannmål

Vackert friskt hjärta med dahlia och rosor:

Hösten handlar om ljusa färger i orange och gult. Detta mittstycke består av ett glas som är fyllt med små pumpor och färska snittblommor som dahlior och rosor och är ett vackert mittpunkt ovanför vasen.

Mittstycke dahlia och ros

Flytande tranbär och votiv:

Detta är en glasskål fylld med vatten och tranbär med flytande ljus som en votiv, vilket är ett vackert mittpunkt. Dessa ljusröda färger och vita, tillsammans med andra korgar med färsk frukt, är ett vackert mittpunkt för Thanksgiving.

flytande tranbär och votiv

Örter i en burk:

Du kan fylla ett glas med vatten och knyta det med ett vitt band för att symbolisera renhet, och du kan lägga några färska örter i glaset och placera det i mittpunkten. Denna växtbaserade dekor kommer att vara en vacker mittpunkt och ser också väldigt unik ut.

Örter i en burk

Hjärtat av höstljuset:

Detta är en av de vanligaste typerna av mittstycken där du kan placera stora fettstearinljus i olika storlekar som mittpunkt på en bricka. Dessutom kan du binda höstlöv i olika färger till ljusen med ett rep.

Löv bundna till ljus

Höga glasögon med grenar och votiv:

Detta är ett långt glas som är fyllt med vatten och i vilket grenar och flytande ljus placeras. Detta är ett tyst mittpunkt som ser väldigt unikt ut och är väldigt enkelt att göra eftersom du bara behöver samla några grenar från bakgården.

långa glasögon med votiv

Gren täckt kapselvas:

Detta är en kapvas täckt med kvistar, där du kan lägga en bukett med färska blommor i vilken burk som helst och lägga kvistar runt kapslarna och binda band runt dem för att hålla dem intakta.

Gren täckt kapselvas

Vetefärger:

Lägg tre buntar vete kärve på bordet med ett band, och det här är mycket bra för Thanksgiving.

Vete nyanser

Hjärtat i den vita pumpan:

Placera vit pumpa omgiven av torkade blad och blommor som mittstycken, och du kan prydligt placera dem på bordet med ett mellanrum mellan dem så att det ser snyggt ut som en höstdekor.

vit pumpa mittpunkt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*