Old Fish Bowls – Idé för kreativ heminredning

Förvandla de gamla akvarierna till något innovativt och intressant eftersom de får ett nytt nytt utseende och tjänar ett helt annat syfte. Vilka är de bästa idéerna du kan komma med? Den här bloggen handlar om de olika vackra sätten att använda de gamla fiskskålarna. Dessa glasskålar ser fantastiska ut när de används på det här sättet!

Godisglasögon:

Kolla in den här söta godiskrukan gjord av fiskskålar och terrakottakruka. Du måste bara lägga skålen på potten och fylla burken med godis, och tror du inte att barnen kommer att älska det här?

Vackert mittpunkt:

Skapa en vacker mittpunkt för ditt vardagsrum genom att designa fiskskålen med ett par eller en söt fågel tillsammans med deras bo. Du kan också lägga till konstgjorda växter för att ge skålen ett naturligt konstnärligt utseende.

Flytande ljusinredning:

Detta är ett av de vackraste sätten att använda glaset vid speciella tillfällen. Du kan fylla skålen med klart vatten, färska kronblad och flytande ljus för att få fiskskålen att se fantastisk ut.

flytande ljus mittpunkt

flytande ljus mittpunkt

Blomsterarrangemang:

Precis som fiskskålens inredning kan du också skapa blommaskålar genom att ordna blommorna snyggt i skålen och helt enkelt placera dem på borden så att dessa buketter ser söta och dekorativa ut. Det här är väldigt enkelt att skapa, du kan till och med göra det i sista minuten.

Dekor av blomvasen:

Fyll fiskskålen med några färgglada pärlor och fyll den bara med blommor eller blomhuvuden så att vasen ser dekorativ ut. Du kan använda klara kulor eller till och med andra föremål för att fylla utrymmet i skålen.

Fairy lights inredning:

Vad sägs om något liknande på en julnatt? Eftersom du kan fylla skålen med älvljus och de skimrande lamporna gör att den ser helt annorlunda ut och dekorativ! Om dessa älvljus skimrar i mörkret ser ljusskålen fantastiskt ut.

Nagellackhållare:

Om du har en mängd olika nagellackfärger kan du behålla dem i fiskskålen för att minska röran och få ut det mesta av skålen.

Snögubbedekor:

Bland de olika saker du kan tänka dig att skapa en snögubbe är detta en av de enklaste och coolaste idéerna att göra en snögubbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*