Nödställda möbler dekorationsidéer

Nödställda möbler dekorationsidéer

Det finns många som särskilt gillar nödställda möbler, och detta påminner mig om ett berömt ordstäv: ”Med åldern kommer skönhet”. Även om jag är särskilt intresserad av just denna förkärlek för nödställda möbler och efter att ha stött på några hus med sådana antika möbler, tänkte jag, varför skulle jag inte prova hemma?

Shabby Chic nödställda möbler

Shabby Chic nödställda möbler

Nu när jag har tittat igenom olika kollektioner tror jag att jag också har fallit under trollformeln. Kolla in dessa exempel nedan och du kommer att säga att du också är intresserad av dem. Om du redan är ett fan av behövande killar kommer det definitivt att locka dig.

gula nödlådor

gula nödlådor

Ibland finns det denna typ av möbler hemma som måste föras genom generationerna och vi föredrar det i namnet på den antika samlingen, men många gör det nya utseendet gammalt genom att ge det desperata utseendet. Om du tillhör specifikt denna kategori och ser fram emot att göra din nya gammal är det enkelt. Du kan uppnå det gamla, grumliga utseendet genom att helt enkelt gnugga med sandpapper.

desperat svart låda

desperat svart låda

Du kan använda sandpapper för att skrapa bort färgen på förmålade möbler i hörnen för att få det utseende du vill ha eftersom hörnen ser gamla ut och den återstående drycken ser tillräckligt bra ut. Det finns också ett annat sätt att göra detta eftersom du kan måla möblerna i jämna drag med vit färg och låta torka ett tag, sedan skrapa av dem med sandpapper och sedan måla igen i motsatt riktning och använda samma procedur igen. Detta gör att möblerna ser gamla och antika ut.

vit nödställda garderob

vit nödställda garderob

Du kan också försöka ta bort färg i vissa områden, t.ex. lådor och mitt i möblerna, för att exponera träet så att det ser gammalt ut. Detta skåp är ett exempel på att lådorna skrapas av med sandpapper för att få det utseende du vill ha.

nödställda garderob

nödställda garderob

Kolla in dessa vackra babyrosa sidolådor bredvid din säng, och de kommer inte bara att se väldigt söta ut på grund av deras åldrande utseende, men den vackra färgen ger mer skönhet. Gillar inte tjejer rosa? Och detta är särskilt för alla tjejer där ute som älskar nödställda möbler.

nödställda sidolådor

nödställda sidolådor

Det här är några av de vackra exemplen på de vackra nödställda möblerna du kan äga hemma. Om du inte har en, skapa en själv.

nödställda träskåp för köket

nödställda träskåp för köket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*