Naturliga rumsdoftar

Om du är en person som hatar artificiella dofter lika mycket som jag, kommer du att älska den här artikeln. Jag kommer att försöka ge dig några tips om hur du gör dina egna naturliga dofter utan stora svårigheter. Det finns många olika typer av dofter som du kan göra själv. Du måste bara vara tillräckligt kreativ för att ta reda på hur du integrerar dem i ditt hem.

Olika dofter tillgängliga

Om du till exempel vill ha en citrussmak i dina dofter hemma behöver du följande. Citroner och andra citrusfrukter som apelsiner kan definitivt hålla längre än någon annan fruktig doft du kan föreställa dig.

1 naturliga dofter

Bortsett från det kan du också gå med växtbaserade växter. Du kan prata om trädens naturliga dofter, vilket säkert kommer att leda till en hälsosammare atmosfär i hemmet. Rosmarin och timjan är de bästa örterna som du kan skapa rumsdoft med.

4 naturliga dofter

Om du vill ha den distinkta doften av tall kan det verkligen fungera till din fördel. Det ger verkligen huset en viss friskhet.

6 naturliga dofter

Om du vill ha något finare, kommer vanilj, mynta eller mandel extrakt definitivt att passa din smak när det gäller naturliga dofter som du kan använda i hela huset. Det ger dig definitivt något att se fram emot varje dag utan att överväldiga dina sinnen, speciellt om du har känsliga luktnerver.

Kom ihåg att alltid tänka på dig själv och dina familjemedlemmar först. Varför? Om du inte gör det kan du inte leva harmoniskt i ditt hem eftersom din komfort är extremt låg, för att inte tala om hur det kan påverka din hälsa på lång sikt.

3 naturliga dofter

Det sista du bör definitivt överväga din egen husdoft är kryddor. Olika kryddtyper skapar definitivt en annan atmosfär i ditt hem. Du kan använda antingen malda kryddor eller hela kryddor. Oavsett vad du väljer kommer kryddor definitivt att göra din vistelse bekvämare i ditt eget hem.

5 naturliga dofter

I detta sammanhang kan du använda kanel eller hela kryddnejlika i något av dina kryddiga recept. Du kommer definitivt njuta av att göra dem på samma sätt som nästa person du är med, eftersom de säkert kommer att ge en distinkt lukt när du använder dem. Så fortsätt och prova det. Jag försäkrar dig att du inte kommer att ångra dig.

2 naturliga dofter

Procedur

Placera dem helt enkelt i glas av olika storlek efter eget val och lägg dem på spisen för att värma upp dem. Detta frigör de naturliga dofterna i luften på några minuter. Du kan också köpa många av ingredienserna på Amazon, liksom några av materialen som keramiska krukor och inneslutningsburkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*