Moderna trädgårdsljusidéer

Moderna trädgårdsljusidéer

Om du lyser upp din trädgård kan den se hisnande vacker ut, särskilt på natten och på fester och sammankomster. Du kan designa din trädgård med moderna lampor som gör att den ser vacker ut inte bara för det speciella tillfället, utan också för varje dag som förvandlar din trädgård till en levande himmel framför ditt hem.

Bambuljus:

Dessa kreativa lampor med en bambumodell gör att din trädgård ser väldigt vacker och snygg ut, eftersom du sedan kan placera den på väggarna eller mitt på ängen.

Fairy lights:

Kolla in dessa små blommor i älvljus som kan lindas runt trädstammarna och skimra vackert på natten. Du kan också välja mellan olika älvljus för din trädgård för att skimra med dessa små glitter.

Golvlampor:

Vad sägs om att designa de steniga golven i din trädgård med dessa glödande torg? Eftersom de utstrålar ljus ljusstyrka i mörkret! Du kan använda denna typ av lampa i stengolvet eller till och med bland de buskiga växterna.

Hängande lampor:

Dessa små hängande lampor kan göras underbart hemma med små ljusstakar eller murburkar där ljus eller till och med oljelampor kan förvaras. Du kan också dekorera dessa hänglampor med blommor, band, pärlor och glitter för att göra dem mer attraktiva.

Stubbljus:

Trubbiga lampor är lätta att göra eftersom du kan använda trästubbar från din trädgård och klippa ut mitten och sätta en liten lampa i dem. Du kan också använda dessa trästubbar för att hålla stora ljus, och de är ett perfekt ställe att tända ljus utomhus.

Lyktstolpe:

Lyktstolpar är aldrig på sin plats och du kan alltid köpa en för att dekorera din trädgård. Du kan dock också välja det annorlunda genom att välja det från ett brett urval av moderna lampstolpar.

Flytande vattentäta lampor:

Vattentäta lampor är ett av de moderna belysningsalternativen för din trädgård om du vill ha något annat och klart att använda. Dessa unika lampkollektioner låter de konstgjorda dammarna, floderna och andra vattenresurser i din trädgård lysa i skönhet.

Vinflasklampa:

Det här är en av de vanligaste idéerna för DIY-lampor att tänka på, och du kan implementera vinflasklampans samling i din trädgård för att återanvända vinflaskorna och visa din kreativitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*