Moderna lägenhetsdesigner:

Moderna lägenhetsdesigner:

Letar du efter lägenhetsdesign som du kan använda på din egen fastighet inom en snar framtid? Det här är rätt artikel du borde läsa. Vi kommer att försöka ge dig några tips om hur du kan göra din egen lägenhet mycket mer förfinad och modern genom att visa dig några bilder på en asiatisk-inspirerad lägenhet som perfekt kombinerar det moderna med den orientaliska designen.

Det första du bör tänka på när du utformar dina egna eller med de färger du ska använda. På den här bilden kan du se hur ett övervägande svart färgschema kan fungera för ett orientaliskt hem så länge det har ljusa färger som gula. Detta kommer definitivt att göra skillnad mellan en vanlig och en unik lägenhet.

Mörkt vardagsrum-vägg-med-skåp-och-vägg-TV

Träväggar används för att skapa ytterligare utrymmen i Taipei City-lägenheten.

Dessutom kan du använda gardiner för att lägga till ljusstyrka i ditt hem om just det här färgschemat finns. Att lägga till blommor och grönska i den angränsande matsalen ger dig bara vad du vill kombinera naturen med din moderna livsstil.

Stort fönster ger ljus in i det ödmjuka mörka vardagsrummet

Denna grå soffa sticker definitivt ut mot träbakgrunden. Dessutom påminner träbakgrunden mig verkligen om det asiatiska husets enkelhet. Då ska du bara försöka. Enkelhet i kombination med en extremt modern design kan vara ett bra sätt att försköna ditt hem.

Samtida soffa-i-grå-och-minimal-dekor-nåd-i-den-stiliga-lägenheten

Glöm inte att lägga till enkla accenter i ditt arbetsområde. Nästa bild visar hur du kan göra det ensam. Dessa enkla accenter kan definitivt åstadkomma en sofistikerad, men ändå minimal designförbättring för ditt asiatiskt inspirerade hem på lång sikt.

När det gäller sovrummet kan du först blanda en modern och naturlig designinspiration. Tveka inte att använda ljusa färger som grund för ditt eget färgschema i framtiden. Jag är säker på att du i det långa loppet inte kommer att ångra att du gör det för ditt eget sovrum.

Litet sovrum i vitt öppnar sig mot staden

Att använda ett mörkt färgschema för väggarna kan också hjälpa dig att dölja extra förvaring i ditt hem. Av denna anledning bör du bara använda mörkare färger om du vill skapa ett modernt hem som håller länge när det gäller stil och komfort. Detta är ett utmärkt sätt för dig att kombinera färgscheman inte bara för sovrummet utan även för andra delar av huset.

Slamande dörrar och entrén ger lägenheten i Taipei en unik atmosfär

Naturligt träbord-och-iögonfallande-hänge-i-svart-skapa-en-fantastisk-matsal

Detta är bara några av de många tips som vi kan ge dig när du utformar din egen lägenhet i framtiden. Förhoppningsvis kan du integrera det i dina egna mönster snarare än senare. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig.

Flower-bring-freshness-and-a-touch-of-femininity-to-an-else-polished-minimal-interior

Källa: Ganna design


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*