Modern-Vintage kombinationer

Modern-Vintage kombinationer

Om du är en designer som inte är rädd för experiment är det viktigt att du kan kombinera till synes olika designteman i en enda designplan. I den här artikeln ger vi dig några idéer som kombinerar två helt olika designgenrer till ett enda koncept. De moderna teman för vintageinredning.

Först och främst måste du fokusera på rätt färgschema. Medan de flesta vintagemöbler fokuserar på mörkare nyanser tenderar moderna möbler att vara ljusa. Den här bilden visar att du bara måste blanda ihop dem utan att äventyra designens estetiska värde.

modern årgång 1

Dessutom kan du ge en vintage-plantskola ett modernt utseende genom att måla om några av väggarna som på den här bilden. Det kommer definitivt att ge ett nytt ljus till detta speciella rum i huset.

modern årgång 2

Du kan lägga till modern stil till vintagemöbler genom att använda samtida konstverk och lägga till den i klassiska möbler som denna. För att lyckas kombinera två separata idéer om design och stil bör du kunna hitta gemensamma grunder mellan de två. I det här fallet är färgschemat det bästa valet. Titta på den här bilden. är det inte riktigt fantastiskt?

modern årgång 3

Jag gillar just den här bilden på grund av den färgmix som designern använde. Han eller hon var inte rädd för att använda färghjulet till deras fördel. Om du vill ha en histrionisk design för ditt moderna vintagevardagsrum är det här den bästa designen du bör notera.

modern årgång 4

Om du vill gå retro kan denna speciella matsalsdesign definitivt passa ditt humör. Den har både moderna och vintageelement som distribueras i ett jämnt samordnat designtema. Du kommer definitivt inte ångra att du använder det här mönstret när det gäller design och fysisk funktion.

modern årgång 5

Om du inte vill ändra för mycket i ditt rum kan det definitivt ge dig den moderna vintage-känslan du har letat efter hela tiden genom att ändra färgschemat för ett visst rum i huset. Det kommer definitivt att ge dig något att se fram emot med aktiviteter att göra under sommaren när barnen är där för att njuta av att renovera sina egna rum.

modern årgång 6

När du kombinerar vintage och modern design måste du vara väldigt kreativ. Du måste se till att du inte offrar det estetiska värdet av ditt specifika rumstema och ändå ger ditt öde sovrum eller annat rum i huset en välbehövlig modern uppdatering. Jag är säker på att du kan göra det felfritt och sömlöst med den här artikeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*