Mest moderna köksdesignidéer

Mest moderna köksdesignidéer

Köket är ofta den tråkigaste platsen i huset på grund av dess arkitektur, design, stil eller kanske för att du måste laga mat i det. Oavsett orsaken, om en plats ser påkostad, modern, intressant och trendig ut, vem skulle inte vilja arbeta på en sådan plats? Förvandla ditt kök till en av de mest eftertraktade köksdesignerna och titta på idéerna nedan för att implementera det i ditt hem.

Mysigt kök

med mat:

Detta är inte ett stort kök utan ett medelstort kök med en matplats. Du kan låta dina nära och kära sitta och serveras medan du lagar mat. Är det inte intressant att hålla dem borta i matsalen i ett annat rum?

Jag älskar tunnelbanan.

Källa: blog.styleestate

Det här är en annan mysig köksidé som inte har mycket utrymme för ett matbord. Det är dock bra. Du kan utforma ditt kök med tillräcklig ventilation och fönster så att det är luftigt och luftigt när du lagar mat och är ljust även när solen skiner.

mysigt kök

Källa: Buzzfeed

Enormt kök med skåp:

Här är de jätte typer av kök som du skulle drömma om och som du vill ha hemma. Detta är ett stort kök med mycket utrymme och glansigt golv och tillräckligt med garderobsdörrar för förvaringsrum.

enormt kök med skåp

Källa: onekindesign

Kök med fönster:

Som redan nämnts bör ett litet kök alltid ha tillräcklig ventilation så att luften kan cirkulera och inte är klumpig. Detta kök har tillräckligt med fönster så att det känns luftigt och bekvämt.

Kök med stora fönster

Källa: Homebunch

Du kan också använda dessa bänkskivor nära fönstren för att odla små krukväxter och örter för ditt matlagningsändamål eller bara som ett prydnadsföremål för att ditt kök ska se attraktivt ut.

30 fantastiska köksdesigner @styleestate

Källa: blog.styleestate

Kök till den ekologiska trädgården:

Detta är ett annat medelstort kök som är vackert utformat och har bänkskivor på båda sidor för enkel användning. En stor glasdörr leder till trädgården på bakgården, vilket leder till den organiska trädgården. Hur coolt är inte det

leder till ekologisk trädgård

Källa: onekindesign

Kök med tavla:

Det här köket har en stor svart tavla på en av dess väggar där du kan använda den för att baka din nya maträtt eller bara komma ihåg något eller skriva mått. Detta är en av de lysande idéerna som kan implementeras vid utformning av kök.

med svart tavla

Källa: onekindesign

Ö-disk:

Detta kök har en marmor ö disk med avföring i närheten där du kan sitta och äta frukost snabbt.

Ljus och öppen.  Älskar lyktorna.  Layout det bra.  Skafferi eller tvätt på dörren.

Källa: blog.styleestate

Ett minibibliotek är fäst vid denna ö-disk så att du kan förvara dina kokböcker och andra relevanta böcker på kökshyllan och få dem att se coola ut.

med minibibliotek

Källa: onekindesign

Dinette:

Kolla in det här frukosthörnet runt hörnet där kuddar placeras på fönsterbrädan och serveras för mångsidiga ändamål och som en plats att koppla av.

Ny Kanaan-bostad av Charisma Design.

Källa: blog.styleestate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*