Mason Jar återanvändningsidéer

Älskar du murarburkar från ditt kök? Du kan förvandla de gamla murarkrukorna till roliga och enkla hantverk och göra dem till ett kreativt konstverk. Det finns olika dekorativa saker till hemmet som du kan göra av murarburkar och de kan dekoreras med sprayfärger, glitter, blommor etc.

Bestick förvaring:

Spraya murarburken i vackra metallfärger och använd den för att förvara besticket. Detta kommer att vara litet och kompakt för att hålla de små sakerna på ett välorganiserat sätt.

Ljus hållare:

Kolla in den här vackra, enkla och eleganta ljushållaren, där masonburken är fylld med vatten och används för att simma ljus. Denna typ av inredning kan användas för uteservering, Thanksgiving, bröllopsinredning etc.

Glittrande vas:

Gör en vacker glittrande blomvas hemma med gamla murarburkar, eftersom du helt enkelt kan applicera lite lim och damma av det med glitter i din favoritfärg så att den ser blank och attraktiv ut.

Hängande lampor:

Dessa murarburkar kan användas för att göra ljuskronor, hänglampor, lyktor eller till och med enkla lampor som du kan fästa i hängmaterialet i enlighet med detta. De kommer att vara mycket glamorösa, traditionella och ett av de billigaste sätten att lysa upp ditt hem.

Nåldyna:

Organisera ditt hantverksrum med dessa murarburkar genom att hålla alla pennor på ett säkert ställe så att de inte ligger utspridda på golvet. Du kan också lagra knappar, trådar eller annat material i dessa glasögon.

Liten planter:

Fyll burken med lite färskvatten och odla små växter i burkarna. Dessa kan placeras i ditt kök, ditt bord eller var som helst i ditt hus. Fäst det på repet och häng upp det som en vacker, nyligen hängande planter.

Tvålpump:

Fäst pumplocket på burkens lock och använd det som en tvålautomat. Dessa dispensrar kan enkelt tillverkas hemma och du kan dekorera dem efter eget tycke.

Stationär hållare:

Ordna alla stationära saker genom att placera dem i detta glas. Du kan separera pennor, saxar och andra föremål i enlighet med detta så att din studiebord ser organiserad ut och sakerna är lättillgängliga istället för att söka igenom varje objekt.

Borsthållare:

Dekorera murarburken med vackra dekorativa saker som spetsar, pärlor, band och andra saker så att hållaren ser väldigt konstnärlig och kreativ ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*