Målade trappor för dekorativa hem

Målade trappor för dekorativa hem

Förvandla dessa tråkiga trappor till intressanta målade trappor som ser annorlunda, konstnärliga och kreativa ut. Målade trappor kan ge rummet ett vackert utseende och sänka kostnaden för att investera en matta för trappan. Ta en titt på dessa idéer nedan för att måla dina trappor kreativt.

traditionell design på trappor

traditionell design på trappor

Detta är en vacker trappuppsättning där enkla fraser med stor betydelse skrivs på trappan. Denna typ av trappa kommer att belysa den vackra anslutningen mellan dina familjemedlemmar och varje gång du tittar på dem kommer du ihåg husets dygder.

vackra verser på trappan

vackra verser på trappan

För alla bokälskare där ute är detta en vacker trappdesign där du kan måla dem som en bunt böcker från din favoritkollektion.

Det här är en enkel randig trappuppgång som ser enkel och elegant ut och får ditt hem att se väldigt konstnärligt ut och ganska bra. Du kan enkelt måla dessa mönster utan hjälp av en professionell.

Ta med färgens magi hem genom att måla dina trappor med vackra ränder i olika färger som ser ut som en färgstark matta som är utspridd över trappan.

Är siffror inte en lätt och rolig idé? Ditt barn kommer att försöka lära sig dessa siffror snabbt och enkelt varje gång de går uppför trappan.

Halloween är en spännande och underhållande julsäsong när vuxna och barn älskar att ta fram den bästa Halloween-inredningen hemma. Dessa målade trappor med läskiga, spännande och intressanta ord gör Halloween-inredningen ännu roligare.

Leopardtryck är mycket populära mönster i klädlinjer, väskor, skor och mattor, men du kan markera det glamorösa leopardtrycket på trappan i ditt hem. Detta kommer att se unikt och rikt ut.

Neonmatrisfärger är mycket spännande och intressanta nyanser som ser bra ut i mörkret. Detta är ett vackert exempel där du kan måla dina trappor med neofärger som lyser i mörkret med ett trångt, droppande utseende.

Ser inte dessa små möss söta ut? Rita dessa små möss på trappan som om de sprang in och ut ur sitt hål. De kommer förmodligen att påminna dig om Tom och Jerry och barnen kommer också att älska det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*