Liknande färgidéer för rum

Liknande färgidéer för rum

Att använda en färg för ett rum kan definitivt ge dig en illusion av utrymme. Detta kan fungera för mindre områden i ditt hem. Det kan också ge dig något att fokusera på genom att helt enkelt använda olika färger i en annan del av huset. Här är några exempel på effektiva sätt att använda liknande färger för varje rum i ditt hem.

Om du har en hall med många dörrar kan det vara en fördel att ge dem samma färg som väggen, eftersom det inte gör att dörrarna lätt hoppar ur synfältet. När detta hände var det verkligen ingen skrämmande syn.

WallTrimColorSame01

Källa: symingtoninterior

För det här speciella biblioteket ger tillbehören och böckerna det nödvändiga färgstänk som kontrasterar den ena tonen i väggarna och bokhyllorna.

WallTrimColorSame02

Källa: angiehranowsky

I det här fallet kompletterar de vita gardinerna säkert de grå väggarna i just detta rum.

WallTrimColorSame03

Källa: bhg

Ljusare nyanser av samma färg ger rummet en kontrast. Denna bild är ett bra exempel på detta.

WallTrimColorSame04

Källa: veranda

Du kan också använda ljusa färger, och några av dem närmare, samt mattor för att kompensera för de mörkare nyanserna.

WallTrimColorSame05

Källa: Candacecavanaugh

I den här bilden kan du se hur designern använder naturligt ljus för att komplettera den enda färg som användes i hela rummet. Det ger rummet en ännu större illusion av rymden.

WallTrimColorSame06

Källa: lda arkitekter

Om du vill ha en mer inbjudande känsla i ditt rum, försök inte använda djupare nyanser. Det och ett öppet fönster kommer säkert att bjuda in mer ljus till ditt favoritrum i huset.

WallTrimColorSame07

Källa: elledecor

Du kan också använda en blandning av modern och traditionell. Att blanda och matcha möbler och färg kan fortfarande göra stor skillnad i dina studier.

WallTrimColorSame08

Källa: porterdesigncompany

Som du kan se i detta rum kompletterar detta definitivt interiörens ljusare toner. Det är också den vanligaste och trendigaste färgen för alla rum hittills. Om jag var du skulle jag definitivt använda den direkt.

WallTrimColorSame09

Källa: Sallyveteinterior

Du kan också leka med gjutningen i ett rum. Det borde finnas något annat om du någonsin väljer att använda samma färg i ditt rum.

WallTrimColorSame10

Källa: Farrow ball

Vi hoppas att du med dessa smarta idéer kan formulera ditt eget sätt att utforma ditt favoritrum i huset. Vi kan försäkra dig om att det finns sätt att kringgå monotonin med att använda en färg för ett helt rum. Du måste bara vara kreativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*