Lätt att göra DIY förvaringslådor

Lätt att göra DIY förvaringslådor

DIY förvaringslådor är inte bara söta, men också mycket användbara eftersom du kan återvinna de gamla lådorna för att skapa en ny utseende. Efter att ha läst det här inlägget sparar du alla engångslådorna för att skapa snygga förvaringslådor som du kan använda hemma. Du kan också ge dina vänner dessa typer av lådor på sin födelsedag och få dem att känna sig speciella genom att låta dem veta hur mycket tid du spenderade på att skapa dessa vackra lådor.

Din gamla trälåda kan målas med vackra färger och mönster så att den ser livlig och vacker ut. Du kan fästa kuddbollar av samma storlek i lådans fyra hörn så att de ser snyggare ut. Om du inte kan måla kan du också limma tyg eller designat papper på lådans sidor. Se nu hur det blev till en vacker boklåda.

Ta en titt på hur de gamla skokartongarna har blivit vackra förvaringslådor. Måla skokartongarna med ljusa färger eller täck dem med ljusa papper. Du kan sedan fästa satinband på toppen som ett vackert kantmönster och sedan fästa knappar och pärlor så att de ser vackrare ut. Du kan också skriva namn på rutan eller bara lämna dem med små dekorationer.

Denna blöja är täckt med tyg och bunden i ett hörn med ett matchande tjockt svart satinband och några blommor så att det ser väldigt vackert ut. Denna förvaringsbehållare kan användas för olika ändamål och ingen tror att det är en blöja.Tygklädd blöjorbox

Tygklädd blöjorbox

Tygklädd blöjorbox

Läs de detaljerade instruktionerna för att göra en tyglåda med tygöverdrag Här .

Du kan också dekorera gamla lådor med band och blommor och få dem att se vackra och nya ut. Detta är ett exempel där den gamla lådan har blivit en vacker rosa blomlåda med en bukett och band.

Detta är en återvunnen hattlåda som är dekorerad med färgglad presentförpackning och locket är dekorerat med stenar och en söt liten rosett. Du kan också dekorera lådan genom att täcka den med tyg eller dekorera den med satinband. Valet är ditt eftersom du kan utforska dem som du vill.

Gammalt vete kan återvinnas för att göra söta små förvaringslådor eftersom du kan täcka det med tyg och fästa den färdiga applikationen på tyget för att göra söta lådor. Denna typ av förvaring kan ges till barn eftersom de helt enkelt kommer att älska det.

DIY byrå gjord av gamla skönhetslådor, aVarje typ av liten låda fungerar lika bra ::

DIY byrå

Bara perfekt för att lagra smink, läs de detaljerade instruktionerna Här .

DIY förvaringslådor, täckt med papper: Ta bara alla gamla hatt- och skokartongarna och gör dem vackra!DIY förvaringslådor

Du behöver: Alla Förvaringslådor eller skönhetslådor, mönstrat papper, lim, borste, elastisk sladd, en tjock nål, vackra knappar och eventuellt en roterande eller handstämpel för runda hål. Du hittar ytterligare instruktioner här Här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*