Lågkostnadsrenovering med pallar

Lågkostnadsrenovering med pallar

När det gäller kostnadseffektiv och effektiv renovering av ditt arbetsområde har Hiroki Tominaga Atelier precis saken. Tillsammans med hans team av supermänniskor och kvinnor har de makten att erbjuda dig den geniala lösningen för det tillfälliga kontorslokal du letade efter. Kolla in vår artikel för inspiration och prova! Pallar + kontor har aldrig sett så bra ut.

Utanför med klaffluckor

palett

Vilket bättre sätt att göra bottenvåningen i en tre våningar till ett mötesrum än att installera pallar? Det var billigt och elegant och det perfekta materialet att använda. Effektivt, enkelt, rent och totalt sett ett väl avrundat material, eller hur?

Shitomito-palettprojektöversikt

Shitomito-palettprojektöversikt 2

Ett bra sätt att kombinera en ny design med rena linjer är att använda träpallar. Nästa gång du vill krydda saker på din arbetsplats bör du använda paletter! Cirka 130 pallar användes i detta rum från början till slut. För att få det här utseendet själv, använd det billigaste träet för att skapa ett nivånivå med inbyggd remsbelysning för en innovativ tak- och belysningsdesign. Ta dina genomsnittliga pallar och demontera dem för att skapa möbler för ditt utrymme som hyllor, förvaring och bänkar. Slutligen, unna dig ett vackert rutigt parkettgolv.

Shitomito-palettprojektöversikt 3

Shitomito pallprojektak

För en mer förfinad och elegant touch, placera ett glasbord i mitten av ditt arbetsområde som är perfekt för möten och projektpitching. Pallarna är säkrade med skruvar så att de enkelt kan tas bort och återmonteras, vilket gör dem till en bra investering.

De mångsidiga träpallarna har förvandlats till vackra plankor, väggar, tak och möbler och fungerar som en stor förslutning som sträcker hela remsan från utsidan. Det fungerar också som en snygg stängning och avslutas. Det ger en mer privat känsla med mycket privatliv.

Shitomito pallprojektmarkis

Shitomito pallprojekt markis 2

Detta projekt är helt perfekt för dig som älskar att göra sitt jobb och lägga till extra armbågsfett. Detta visar mångsidigheten och skönheten i träpallar samtidigt som du erbjuder en fantastisk design som är billig och fullt funktionell.

Var dock vänlig. Tänk på fördelarna och nackdelarna med att använda denna typ av material när du tar på dig detta projekt. Eftersom träpallar förvaras utomhus utsätts de för element som regnvatten, vilket kan sätta dem i ett ganska dåligt skick över tiden.

Köp träpallar med typgodkännandet, bättre känt som HT eller värmebehandlat trä, för att vara särskilt säkra och för att få ut det mesta av din investering. Detta säkerställer att du får en mer stabil produkt och låter dig använda den inom en snar framtid för andra projekt som du kanske vill prova.

Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*