Läckra fruktkortsinnehavare

Läckra fruktkortsinnehavare

Platskort är en av de obligatoriska sakerna i bordsdekorationer och du kan göra dem attraktiva genom att använda frukt. Bröllopsdekorationer och förberedelser är en av de mest intressanta och underhållande uppgifterna tillsammans med stressen att lyckas utföra dem. Om du vill göra din bröllopsdekoration så speciell och unik att dina gäster kommer att minnas den länge. Fruktkortsinnehavare är ett intressant och glatt sätt att vägleda din gäst med deras saftighet och sötma.

Pumpkortshållare

Pumpkortshållare

Apple-kort:

Äpplen är en av de mest populära frukterna. Du kan helt enkelt lägga färska äpplen på bordet med konstgjorda löv fästa på dem med en stift, eller så kan du knyta dem till stammen med namn.

Apple Faux Lämna namninnehavaren

Apple Faux Lämna namninnehavaren

Päronupplevelse:

Använd ett färgat päron eller så kan du till och med damma det med silver eller guldpulver så att det ser dekorativt ut och bind sedan ett kalligrafiband med gästens namn. Detta gör arrangemanget väldigt intressant och du kan också använda pocherade päron på bordet.

Druvor:

Druvor är saftiga och kommer att locka alla att snäppa en handfull när de ses. Använd druvor med färska, söta och saftiga druvor och klipp bara visitkortet mellan dessa druvor.

Citronbåt:

Skär citronen i hälften så ser de ut som båten med det bifogade visitkortet. Detta kommer att se väldigt ljust och glatt gul ut, särskilt på varma sommardagar.

Orange extas:

Ljusa, fräscha och citrusfärger kan göra bordet roligare eftersom du enkelt kan fästa visitkort på dem med hjälp av tandpetare genom att helt enkelt pricka dem på apelsinen.

Persika passion:

Använd plumpa och mogna persikor för att ordna platskort, eftersom du kan binda pergamentpapper eller ett tunt tyg med namn tryckt på det. Bind den med en båge runt persikan så ser de väldigt söta och attraktiva ut.

Granatäpplesötma:

Fäst platskorten på toppen av granatäpplet så förblir de säkra och intakta där under lång tid. Det kommer också att se väldigt inbjudande ut eftersom den röda färgen är väldigt fascinerande och inbjudande.

Jordgubbsattraktion:

Vem vill inte ha jordgubbar? Klipp jordgubbarna och lägg in visitkortet. Du kan också borsta dem med choklad så att dina gäster kan njuta av dem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*