Kreativa sätt att använda stege för hyllor

Kreativa sätt att använda stege för hyllor

Stegar är inte bara avsedda för klättring, men du kan också använda dem kreativt för hylländamål och de ser helt enkelt bra ut. Du kan använda dessa hyllor klokt för olika hyllor, förutom bara för att lagra böcker. Detta kommer att tänka först när vi pratar om stegar och hyllor. Nedan följer några av de kreativa sätten att använda en stege på hyllor.

Stegställ med korgar

Stegställ med korgar

Börjar med det mest grundläggande och allmänna sättet att använda stegar som jag nämnde tidigare för bokförvaring, men det finns en liten extra kreativ funktion som låter dig designa den sista grundstegen för stegen för sittplatser som du kan sitta bekvämt i och njuta av läser din favoritbok.

Det betyder inte alltid att stegar ska lutas eller placeras så att de står på golvet, utan att du kan hänga dem från taket för förvaring. Det här är en sådan stegeenhet som hängs i taket med kedjor, och du kan använda krokar för att hänga kläder i stegens steg. Detta är en av de mest användbara sakerna i ditt tvättrum.

Vad sägs om stora, breda stegar till din kökshylla? Detta är en vacker svartmålad metallstege som lutar sig mot väggen och används för att lagra olika saker som rätter, vinflaskor och korgar som kan fyllas med saker.

Små stegar som detta kan användas för att skapa en växthuseffekt i din gräsmatta eller på balkonger med begränsat utrymme där du kan placera små krukväxter och få dem att se vackra ut som en liten stege trädgård full av växter och färgglada blommor. Ser inte denna idé intressant och imponerande ut?

Stegar kan inte bara användas för att lagra saker som de som anges ovan utan du kan också använda dem för att visa ditt fotogalleri. Presentera dina bästa stunder genom att hänga bilderna på steget och dekorera stegen med blommor, band, pärlor och andra dekorativa saker du väljer.

Detta är ett annat sätt att använda stegar i badrum med begränsat utrymme för att hänga kläder och handdukar. Du kan dock också använda dem i stora badrum för att få dem att se annorlunda ut och snygga.

Stegehylla i badrummet

Stegehylla i badrummet

Kolla in det här unika och intressanta sättet att använda en stege för att parkera dina högklackade skor. Du kommer att se kreativ ut och paret blir lätt att fånga!

Huvud på huvudgavel:Huvud av huvudgavel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*