Kreativa regnkedjor

Kreativa regnkedjor

En regnkedja är en serie sammankopplade öglor eller trattar som är fästa i slutet av en rännsten istället för en nedrör. När regn faller ner i regnkedjan i ett fångbassäng eller planteringsområde, ger det ett avkopplande ljud.

Kreativa regnkedjor och downpipe-design förbättrar inte bara ditt hus utifrån, utan leder också bort vatten från husets väggar och leder bort det från din fundament och minskar erosion. Kolla in den här listan över kreativa regnkedjor för inspiration och ge din trädgård och din trädgård en kreativ touch.

Dessa kreativa regnkedjor ger din trädgård och trädgård en kreativ touch!

Tekannor regn kedja.  Inte bara gör du ett bra ljud och förbättrar det yttre utseendet på ditt hem, men du kanaliserar också vatten bort från ditt hem.

Upp-cyklad regnkedja för vinflaska.  Inte bara gör du ett bra ljud och förbättrar det yttre utseendet på ditt hem, men du kanaliserar också vatten bort från ditt hem.

Trådomslagen kjol regnkedja.  Inte bara gör du ett bra ljud och förbättrar det yttre utseendet på ditt hem, utan du kanaliserar också vatten bort från ditt hem.

En hängande regnkedja för plantor gjorda av återvunna läskflaskor.  Inte bara gör du ett bra ljud och förbättrar det yttre utseendet på ditt hem, men du kanaliserar också vatten bort från ditt hem.

Regnkedja från räddade skedar.  Inte bara gör du ett bra ljud och förbättrar det yttre utseendet på ditt hem, men du kanaliserar också vatten bort från ditt hem.

30 fantastiska Downspout-idéer, stänkskydd, charmiga regnkedjor.
30 fantastiska Downspout-idéer, stänkskydd, charmiga regnkedjor.
20 Kreativ DIY Rain Chai
30 fantastiska Downspout-idéer, stänkskydd, charmiga regnkedjor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*