Kreativa Lego-lagringsidéer

Kreativa Lego-lagringsidéer

Alla barn älskar LEGOS. Även om dessa små byggstenar är fantastiska kan uppgiften att sortera och lagra dem verka överväldigande. Dessa skapelser var i min handväska, bredvid min säng, under stolar, på andra sidan mantelpiece och i duschen. Om du behöver en lösning på ditt LEGO-problem, kolla in dessa kreativa Lego-lagringsidéer. Låt dina barn njuta av alla fördelar med LEGOS utan att behöva rota genom en enorm hink för att hitta vad du behöver.

Kreativa Lego-lagringsidéer!

DIY Lego-bord av IKEA Ingo matbord och IKEA Trofast-skopor.

Placera din Lego på en bärbar bricka och flytta alla delar för att enkelt rengöra dem utan att förstöra deras hårda arbete.

DIY LEGO-bricka träspelsstation frukostbricka.

Konvertera ditt tågbord till ett LEGO-bord.  Det bästa med den här uppgraderingen är att skäret sitter ovanpå bordet så att det när som helst kan tas bort och användas som dragbord.

Hängande vägg LEGO förvaringssystem av gardinstänger, krokar och plasthinkar.  Det är lätt för barn att se allt och ta av och sätta tillbaka skoporna själva.

Använd en servicevagn av stål med tre hyllor för att lagra Lego-set och karaktärer, samt pågående projekt.  Barn kan arbeta vid matbordet, köksbordet och soffbordet - varhelst familjen samlas.

DIY} Lego Storage Solutions |  Kreativ leksaksförvaring, Lego-lagring.
Kreativa Lego-lagringsidéer: Hemdesign - Billig och smart Lego.
40+ fantastiska Lego-lagringsidéer - The Organised Housewi
Kreativa LEGO-förvaringsidéer: coola behållare, skopor, lagerplatser och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*