Kreativa lagringslösningar för bestick

Kreativa lagringslösningar för bestick

Bestick är en mycket stor kategori av redskap som används både för beredning och för att äta. Medan bestick ofta är vackert och värderat, är slaktknivar avsedda att användas snarare än skönhet.

Bestick måste förvaras noggrant och på lämpligt sätt av flera skäl. Till exempel tenderar bestick att fläckas. Å andra sidan ska vassa knivar aldrig lämnas med synliga blad, annars kan de skada någon.

Det finns många sätt att lagra bestick på. Så det är ganska svårt att vara riktigt original och komma på något som du aldrig har sett förut. Det är dock möjligt, och det är vad denna artikel är avsedd att bevisa för dig.

Bläddra igenom vårt galleri med kreativa bestickförvaringslösningar om du vill hålla dina redskap på ett verkligt unikt sätt.

DIY bestick Caddy med målade burkar.

Denna caddy är ganska lätt att tillverka och kan uppnås genom att cykla upp flera delar. De kommer att använda burkar som hållare för ditt bestick och de spikas på en träskiva som eventuellt kan återvinnas. Du kan lägga till ett hängande bälte och etiketter för att markera varje hållare som en fin touch. handla om Lilyardor

Dubbla lager lådorganisation.

Om du vill hålla alla dina bestick tillsammans och vill få ut det mesta av en djup låda är det här vägen att gå. Köp eller bygg två plana träarrangörer på storleken på din låda, lägg dem i dem och låt det mest använda besticket ovanpå och resten på det nedre lagret. handla om remodelandolacasa

Topp 27 smarta och söta förvaringslösningar för bestick - fantastiskt DIY.
Snygga idéer!  panosundaki P
Topp 27 smarta och söta förvaringslösningar för bestick |  Kök .
25+ kreativa bestickförvaringslösningar - Hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*