Kreativa lagrings- och organisationsidéer för bil

Kreativa lagrings- och organisationsidéer för bil

Bilen kan ses som vårt andra hem när vi reser utanför. En ren, organiserad och varm bil kan hålla dig i ett gott och lyckligt humör i bilen. Att organisera bilen tar inte mycket tid och pengar. Nedan finns otaliga kreativa DIY-idéer för att organisera och lagra din bil. Du kommer säkert att inspireras av dessa kreativa idéer.

Kreativa lagrings- och organisationsidéer för din bil!

DIY biluppsättning: Förbered en stor korg med två plastlådor för de mindre föremålen.  Det återstående utrymmet kan vara bra förvaring för andra större saker, till exempel en filt, flaskor, en första hjälpen-kit eller något annat.

Underhållningsarrangör för ryggstöd.  Denna vackra och coola arrangör för ryggstödsunderhållning är handgjord med en kopphållare, ett telefonhölster, en näsdukpåse, en blixtlåspåse och ett färgläggningsark.  Det är enkelt att göra en för en bra användare av symaskinen.

Bärbar datorhållare.  Det utnyttjar den lilla parkeringsplatsen fullt ut för att lagra allt du behöver, till exempel snacks, mat, dryck etc. Konstnärligt och enkelt att installera och använda.

Handskbox organisation.  Dela upp föremålen i kategorier i din handskfack och märka kategorinamnen för att organisera den automatiska registreringen, försäkringspapper och andra saker du förvarar där.

Handskeboxorganisation. Dela upp föremålen i kategorier i din handskfack och märka kategorinamnen för att organisera den automatiska registreringen, försäkringspapper och andra saker du förvarar där. källa

Om du har barn i alla åldrar i bilen när du reser är det ett måste att göra en sådan väska.  Du kan använda barnleksaker, kritor, serier, LEGO eller något annat som dina barn kan ha på resan så att de inte går vilse under sätet.

Kreativa lagringslösningar för stökiga barnleksaker |  Barn sovrum.
Kreativa lagrings- och organisationsidéer för din bil  Bilar.
Kreativa lagrings- och organisationsidéer för din bil - Hati
Kreativa lagrings- och organisationsidéer för din bil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*