Kreativa kön avslöjar festidéer

Kreativa kön avslöjar festidéer

Du kanske letar efter kreativa idéer för att vara värd för en spännande sexupptäckande fest och dela de goda nyheterna om ditt barns sex med vänner och familj. Som vanligt kan det innehålla följande processer: skapa ämnet, ange datum och inbjudna gäster, schemalägg ultraljud, schemalägg den stora avslöjandet. Här är några användbara tips för att planera en överraskande fest med hela din familj och vänner.

Kreativt kön avslöjar festidéer!

Boho inspirerade könsupptäckande fest. Planera den här otroliga könsupptäckningsfesten med fantastiska svarta ballonger med tofsar kransströmmar, vackra blommakronor, en boho-inspirerad dessertbordsdekoration, stjärn- och hjärtformade sockerkakor och tavlan. Varje detalj är bara så fantastisk.

Ballon Release Gender Reveal Party. Skapa denna intressanta könsupptäckningsfest genom att släppa ballonger. Vara en fest och öppna ett stort paket medan alla dina gäster tittar. Om det är en rosa heliumballong skulle det vara en tjej, om det var en blå ballong skulle det vara en pojke. Du kan också popa ballongerna med färgad konfetti.

Chalk Board Gender Reveal Party. Planera din fest genom att bjuda in gästerna att rösta på barnets kön genom att underteckna på svarta tavlan. Gör meddelandet i slutet av festen. Gäster som gissar rätt kan vinna ett smycke att ta hem som ett pris.

Twinkle Twinkle Little Star Gender Reveal Party. Inspirerad av barnens dikt "Blinka lilla stjärna där". Unna alla dina gäster en sådan stjärnklar nattkaka. Den har chokladtäckta jordgubbar och fallande stjärnor för att baka pops med stjärnor och rymdfläckar. Det finns röd sammet med blå ostfrost för den stora avslöjandet.

Kön avslöjar efterrätter. Planera ditt könsupplevelsefest genom att be din favoritbakare att skapa en blå eller rosa tårta med vit glasyr. Be dina vänner och släktingar klippa kakan i bitar för att upptäcka barnets kön. Blå står för en pojke och rosa står för en flicka. Mycket roligt, eller hur?

Gender Reveal Party för mjölk och kakor. Inkorporera bruna mustascher och chokladmjölk som representerar en pojke och rosa rosetter och jordgubbsmjölk för en tjej. Använd en förseglad vit mjölkflaska med choklad eller jordgubbsmjölk som hälls i en murarburk för att meddela könsmeddelande.

8 Könsupptäckta idéer du måste se | Baby kön avslöjar fest.
Gender Reveal Photo Recap | Baby shower kön avslöjar, Baby kön.
35 Kön avslöjar idéer som vi har
25 bästa kön avslöjar festidéer - Kreativ kön avslöjar idé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*