Kreativa kök Backsplash DIY-projekt

Kreativa kök Backsplash DIY-projekt

Backsplash är ett mycket viktigt inslag i köksdekorationen. Medan det ofta är i bakgrunden – som du enkelt kan se från själva namnet – sätter backsplash temat för rummet och hjälper till att föra samman alla element.

Med detta i åtanke – och eftersom du ofta stirrar på det medan du förbereder eller äter – måste du se till att din backplash speglar din smak och den övergripande bilden av ditt kök.

Ändå behöver du inte spendera mycket pengar för att se till att du har den perfekta backsplashen. Det är sant att du vill att materialen ska vara hygieniska, hållbara och enkla att rengöra, men det betyder inte att du måste betala en premie för alla aspekter.

Om du håller på att renovera ditt kök eller bara byter backsteg och behöver prisvärda och originella idéer, har du kommit till rätt ställe. Här är några ekonomiska och kreativa backsplash DIY-projekt för köket.

Rustik skal och stick backsplash.

handla om Bernstein-Oliver

DIY mason burk mosaik backsplash från trasiga mason burk bitar.

Du kan alltid göra vackra projekt med målat glas, och att dekorera baksidan av köket är inget undantag från denna regel. Detta specifika projekt är verkligen billigt eftersom glasbitarna kommer från trasiga murarburkar, även om du inte kan berätta från det färdiga projektet alls. handla om Realitydaydream

24 billiga DIY Kitchen Backsplash-idéer och handledning du borde se.
25+ sparsamma och kreativa kök Backsplash DIY-projekt |  Kök .
3 billiga DIY backsplash-idéer som kommer att blåsa bort dig - YouTu
7 DIY Backsplash-idéer för kök som är enkla och billiga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*