Kreativa idéer för skateboard upcycling

Kreativa idéer för skateboard upcycling

Barn har alltid en stark preferens för skateboard och efter några år måste det finnas många gamla eller trasiga skateboards i ditt hus. Om du är den typ av person som har problem med att kasta bort gamla saker kommer du att upptäcka att det inte finns tillräckligt med utrymme för dem. Goda nyheter är att du inte bara kan kasta bort dem, utan återanvända dem i roliga hantverk och göra dem till kreativa saker.

Kolla in dessa otroliga idéer om skateboard-upcykel som jag nyligen har sammanfattat för din inspiration. Några gamla skateboards blir fantastiska leksaker som gungor och slangbilder för barn. Vissa är skickligt uppgraderade till funktionella och dekorativa hemmöbler som bokhyllan, söta barnstolar, bokhyllor, trappor och mycket mer. Andra, inklusive skateboardgitarrer, skridskodaggrillar och fågelmatare, är också mycket användbara upcycling- eller konverteringsidéer. Försök att göra något med lite kreativitet och gör dig redo att njuta av dina vänner.

Återvunnet Skateboard Wheels Låddrag.  Vilken cool tonårs sovrumsidé!

Vilken cool tonårs sovrumsidé! Visa fler källor

Återvunnen skateboardspegel

Det här är en så bra väggspegel för en åkare! Visa fler källor

Skateboard-gunga: Skäm bort dina små med svängkul med denna 20-minuters crafter.  Låt det göra med dina barns händer så blir det en fantastisk upplevelse för dem.  Kolla in handledningen

Awesome Repurposed Skateboard Lights: Vilka coola och dekorativa skateboardljus, de kommer säkert att förbättra atmosfären i ett rum.  Var bra för barnens lekrum eller sovrum.

Upcycle It - Kreativa Upcycle Idéer och projekt (34 bilder | Idée.
20 roliga och kreativa Skateboard Upcycling Idéer - Hati
20 Rolig och kreativ Skateboard Upcycling Ide
50 fantastiska omöjliga kreativa DIY-återvinningsprojektidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*