Kreativa idéer för lagring av diskbänkar

Kreativa idéer för lagring av diskbänkar

Förvaringsutrymmet under diskbänken är ett problem på grund av konstiga installationsvinklar och är vanligtvis mörkt och smutsigt. Om du har en fåfänga, använd skåpet som förvaringsplats. Om du har ett fristående handfat eller ett väggmonterat handfat, använd en diskhylla som passar specifikt under båda sidor om ett fristående handfat. Kolla in dessa kreativa idéer för lagring under diskbänken som förvandlar bortkastat utrymme i diskbänken till organiserad lagring.

Många kreativa idéer för förvaring under diskbänken!

Stapla plastbehållare under badrumsskåpet.  Dessa staplingsbehållare från Dollar Tree är mycket enkla att stapla vertikalt.  Du kan även tydligt se vad som finns i behållarna utan att markera dessa arrangörer.

Förvaringsutrymmet under diskbänken är vanligtvis mörkt och smutsigt.  Dessa utrullningsfack tar allt utomhus och låter dig hitta exakt vad du behöver med en överblick.

Under Sink Desk Organizers.  Förvara hårtorkar och locktång i skrivbordsarrangörer för att maximera lagringsutrymmet i ett litet badrum.

Under Sink Desk Organizers. Förvara hårtorkar och locktång i skrivbordets arrangörer för att maximera lagringsutrymmet i ett litet badrum. källa

Håll saker organiserade under diskbänken med lagringskorgarna.  Montera liknande föremål och märk dessa arrangörer så att du enkelt kan hitta föremål.

Addis Under Sink Storage Unit.  Förvaring under diskbänken är ett problem på grund av konstiga installationsvinklar.  Med denna förvaringsenhet kan du justera hyllorna så att de passar i nästan alla rum.

Idéer för lagring under diskbänkar |  Lägenhet kök organisation.
Idéer för lagring under diskbänkar |  Förråd för handfat.
Idéer för kreativ förvaringsutrymme - Hati
Under Sink Badrumsförvaring Inspiration - Gabe & Jenny Hom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*