Kreativa förvaringsutformningar för köket

Kreativa förvaringsutformningar för köket

Om du vill ha extra förvaringsutrymme i ditt kök men inte har någon aning om var du ska placera det är det viktigt att du kan planera din inställning till smart design. Här är några tips om hur du skapar det perfekta förvaringsutrymmet för ditt kök utan att kompromissa med kvarvarande golvutrymme utomhus.

Först och främst kan du skapa en förvaringsbehållare under din egen köksö. Du kan till och med skapa en utökad bordsskiva som du kan arbeta med.

Kökshylla 1

Källa: bhg

Som ett andra alternativ kan du också dölja ditt kylskåp under sken av en normal skåpdörr. Detta kommer definitivt att bli en stor rädsla för döden.

Kökshylla 2

Källa: oldhouseonline

Om du inte har tillräckligt med utrymme för dina lagringsenheter, använd utdragningsmekanismen för att få det att fungera till din fördel. Här är en värmeplattelagringsenhet som definitivt inte tar upp mycket utrymme på lång sikt.

Kökshylla 3

Källa: Pinterest

Dessutom kan du också använda dina kökslådor som en multifunktionell förvaringsenhet genom att lägga till några vinställ. Detta sparar bara plats om du håller dryckesflaskorna intakta.

Kökshylla 4

Källa: houzz

Du kan också gömma din skärbräda under lådan. På detta sätt kan du spara utrymme samtidigt som du behåller designfunktionen.

Kökshylla 5

Källa: jordbrukarna

Om du har ytterligare skåp kan du använda dem som förvaringsplats för dina rätter. De är välorganiserade och verkligen tydliga.

Kökshylla 6

Källa: Pinterest

Denna kaffekabin design är också lämplig för kök med lite utrymme att arbeta. Detta skyddar enheterna från skador och ditt eget arbetsområde är definitivt gratis.

Kökshylla 7

Källa: Mariakillam

Om du har extra väggutrymme kan du installera en vertikal låda för att dölja alla dina kryddor och kryddor. Som ett resultat bevaras dessa behållare och barnens hela innehåll på lång sikt.

Kökshylla 8

Källa: media-cache-ec0

Du kan också skapa ett litet rengöringsskåp som innehåller alla dina köksredskap och tillbehör för att hålla rummet uppdaterat regelbundet.

Kökshylla 9

Källa: Pinterest

Slutligen kan du också göra din skåpdörr till en minilagringsenhet. Men han vill inte använda den för lagring, du kan använda den som ett slags anslagstavla för de saker du skulle behöva göra under dagen.

Kökshylla 10

Källa: bhg

Det här är bara några av de många förvaringsalternativen du kan ha för köket utan att förlora mer utrymme på lång sikt. Förhoppningsvis kan du i framtiden få inspiration från den här artikeln och skapa dina egna mönster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*