Kreativa DIY lampa idéer

Kreativa DIY lampa idéer

DIY-lampor är väldigt enkla att tillverka eftersom du kan göra en lampa av många saker som är lätt tillgängliga hemma och förvandla dem till glödande föremål. Dessa vackra lampor är billiga, kreativa och mycket trevliga när de används på rätt plats. Allt du behöver är lite tålamod, kreativitet och tid att skapa dessa kreativa lampor som lyser upp och lyser ditt hem!

Har du många hattar i din garderob som inte har använts på länge? Det är hög tid att du använder dem och använder dem till något användbart och vackert. Dessa hattar kan förvandlas till sådana hänglampor och är mycket lätta att tillverka. Allt du behöver göra är att sätta i en glödlampa och hänga den i taket.

De gamla lamporna och lampskärmarna kan ersättas med något annat. Byt ut de gamla lampskärmarna med bestick i ditt kök genom att hänga dem på lampskärmens metallkant med ringar. Detta kommer att se annorlunda ut och mycket passande när det placeras i din matsal.

Visste du att rivjärn med ost kan användas långt bortom att riva ost och grönsaker? Rostlampor ser bra ut på din balkong eller till och med i trädgården om du hänger upp dem som ljuskronor eller precis som en enkel bordslampa. Detta är en vacker lampa som är fäst vid träpolen, där tre galler fördelas jämnt för att bilda en vacker balkongkrona.

Om du är väldigt intresserad av konstverk eller gillar att virka och sticka, är det här något du väljer, där du kan använda din kreativitet och färdigheter genom att skapa din egen virkade hänglampa. Dessa virkade hänglampor kan tillverkas i olika färger och material för att få dem att se väldigt unika ut.

Handhakad taklampa

Handhakad taklampa

Gamla kök silar kan förvandlas till en ljuskrona av rostfritt stål med hängande skedar för att dekorera ditt kök. Dessa skärmar ser vackra ut med en sådan implementering och ser också kreativa ut!

Ljuskrona för sil

Ljuskrona för sil

Vad sägs om en murarburk för att göra en vacker lampa? Det kan låta konstigt, men det är möjligt! Kolla in dessa murarburkar som blir till något innovativt och kreativt.

Som du vet är vinflaskor en av de vanligaste sakerna som kommer att tänka på när vi tänker på DIY-lampor, och detta är ett sött exempel på sådana vinlampor.

målade vinflasklampor

målade vinflasklampor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*